Onea

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Låga ordinarie kostnader
  • Flexibelt med belopp och löptid
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Populär på Sverigekredit
  • Bra service och hög kvalitet
  • Utbetalning på helger
  Nackdelar:
  • Dyrt vid förlängning av lån
  • Godkänner lite för få lån

  Popularitet

  Onea är ett mycket populärt kreditbolag på Sverigekredit och vår bedömning är att det är själva tjänsten i sig som lockar så många användare att ansöka hos långivaren. Däremot har populariteten sjunkit rejält sedan Onea höjde sina priser med i stort sett det dubbla.

  Godkända ansökningar

  Trots hög popularitet så upplever vi att statistiken för antalet godkända ansökningar inte är så hög som den borde vara. Onea godtar också betalningsanmärkningar men trots det så ligger långivaren tillsammans med medelmåttiga kreditbolag när det kommer till godkända ansökningar.

  Trygghet och Service

  Onea ägs av det stora bolaget 4Finance AB som även äger och driver lånejätten Vivus. Vår erfarenhet och bedömning av bolaget är att du kan känna dig helt trygg med att ansöka hos Onea, som faktiskt också har en av de bästa och billigaste tjänsterna på marknaden. Onea lockar med låga priser och erbjuder förlängning av lånet till betydligt högre kostnader. Var noga med att betala lånet i tid så att du inte drar på dig de onödiga kostnaderna.

  Servicen är mycket bra och erbjuds på generösa öppettider. Om du är kund hos Nordea så kan du till och med få ditt lån utbetalat på helger, under förutsättning att du ansöker under öppettiderna. Onea erbjuder även kundsupport genom live chat men den är inte lätt att hitta. Klicka på ”Kontakta oss” och sedan på ”Kundsupport” på Onea’s hemsida för att öppna chatten.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren är förmånliga hos Onea då de godtar betalningsanmärkningar och de kräver endast att du är 18 år för att ansöka. Tänk på att du måste ha en e-legitimation (BankID) för att legitimera dig hos Onea. Om du inte har detta så kan du skaffa det på din banks hemsida.

  Kvaliteten håller hög nivå hos Onea och tjänsten är väldigt flexibel. Inget annat kreditbolag erbjuder dig att fritt välja mellan så många belopp och löptider. Du kan även förlänga ditt lån och flytta fram dina betalningsdagar om du skulle få problem att betala. Tänk bara på att lånet blir mycket dyrare om du gör detta.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden