Sms-lån som beviljar alla

Hur mycket vill du låna?

Sms-lån som beviljar alla, är det något som existerar? Det här är en fråga som många ställer sig, och i denna text ska vi gå till botten med det en gång för alla.

Nedan ser du en topplista över långivare med hög beviljandegrad, vilket betyder att de allra flesta blir beviljade ett lån.

Just nu rekommenderar vi Viaconto inom snabblån med hög beviljandegrad.

Lån anpassade för dig
Lån anpassade för dig
Finns det sms-lån som beviljar alla?
Snabbval
Läser in...

  Finns det sms-lån som beviljar alla?

  Vad är det då som gäller, finns det sms-lån som beviljar alla eller inte? Svaret på denna fråga är nej, det gör det inte. Det finns nämligen en del grundläggande krav som behöver uppfyllas för att kunna få låna pengar, detta oavsett vilken typ av lån det handlar om. Bland annat måste du vara minst 18 år gammal.

  Det bästa du som har det dåligt ställt ekonomiskt kan sikta in dig på är därför lån med så låga krav som möjligt.

  Satsa på sms-lån

  Några sms-lån som beviljar alla finns det alltså inte, men däremot sms-lån, eller snabblån som de också kallas, med betydligt lägre krav än vad de flesta andra typer av lån har. Vad innebär det här? Jo, det kan handla om olika saker, till exempel lån som även du med betalningsanmärkningar kan få. Inte alla långivare erbjuder det här med det finns alltså vissa sms-lån som tillåter betalningsanmärkningar.

  Det kan också röra sig om lån som även du som saknar fast anställning kan ansöka om. Att hitta sådana lån kan visserligen vara lättare sagt än gjort, men helt omöjligt är det inte. I de flesta fall kommer du behöva räkna med att åtminstone ha någon typ av inkomst för att kunna få ett lån, även i de fall då det rör sig om ett sms-lån. Det kan till exempel handla om lån som du kan ansöka om i fall du har studiemedel eller liknande.

  Sms-lån är den typ av lån med lägst krav

  Lån utan UC

  En annan sak många långivare söker efter i avsaknad av sms-lån som beviljar alla är lån utan UC. Lån utan UC syftar på lån som erbjuds av en långivare som inte gör någon kreditupplysning med UC när du ska låna pengar. UC, som är en förkortning för Upplysningscentralen, är det överlägset största och vanligast använda kreditupplysningsföretaget i Sverige.

  Dock föredrar många låntagare att vända sig till långivare som inte gör sina kreditupplysningar med UC, och det är det alltså vanligt för långivare som erbjuder sms-lån att göra, det vill säga att göra sina kreditupplysningar med ett annat företag än UC.

  Du kommer aldrig kunna få ett lån utan att det görs en kreditupplysning. Det är nämligen lag på att det måste göras en kreditupplysning när du ansöker om att låna pengar. Vad du dock kan göra är alltså att välja en långivare som inte gör kreditupplysningar med UC.

  Men varför är det då många låntagare som inte vill göra kreditupplysningar med UC? Svaret på den frågan är att anledningen till det är att kreditupplysningar som görs av UC kan försämra din kreditvärdighet. Har man då redan en dålig sådan vill man av förklarliga skäl inte att den ska försämras ytterligare. Detta kan förstås vara fallet även om man har en bra kreditvärdighet.

  Som tidigare nämnts behöver du dock inte oroa dig för att din kreditvärdighet ska påverkas negativt om kreditupplysningen inte görs av UC. Just därför föredrar många låntagare att använda sig av långivare som inte gör kreditupplysningar med UC. Sådana långivare finns det gott om.

  Sms-lån som beviljar alla finns inte, men de flesta kan ändå få beviljade lån.

  Är det en bra idé att använda sig av lån med låga krav?

  Oavsett vad det handlar om för typ av lån finns det en gyllene regel man som låntagare alltid bör följa. Denna är att man endast bör låna pengar i de fall då det verkligen är nödvändigt att göra det. Anledningen till det är att det aldrig, eller åtminstone ytterst sällan, är gratis att låna pengar.

  När du lånar pengar kommer du att behöva betala ränta och ibland också andra typer av avgifter. Det kostar alltså pengar att låna pengar, och onödiga kostnader bör man alltid undvika. Just därför bör du enbart låna pengar då du verkligen behöver göra det. Annars kan du slänga bort pengar i onödan.

  Detta är som tidigare nämnt fallet oavsett vad för typ av lån det handlar om. Dock gäller det extra mycket när det rör sig om sms-lån och andra typer av lån med låga krav. Varför det kanske du undrar? Jo, som ett resultat av de låga krav dessa lån har begär långivaren i majoriteten av fall en väldigt hög ränta och andra avgifter, samt en kort återbetalningstid.

  Med andra ord kommer det kosta dig mycket att ta ett sådant lån. Tänk därför igenom det hela noga innan du bestämmer dig för att teckna ett lån av denna sort. Är det ditt enda alternativ och absolut nödvändigt? Då kan det vara värt att göra det. Om inte, då bör du avstå från det.

  Sms-lån kommer ofta med hög ränta

  Fördelar och nackdelar

  Fördelar

  • Som vi konstaterat finns det inte några sms-lån som beviljar alla. Det närmaste du kan komma är sms-lån med låga krav. En av fördelarna med dessa lån är just det faktum att de har låga krav.
  • Dessa lån kan även du som till exempel har betalningsanmärkningar, saknar fast anställning och/eller inte vill göra en kreditupplysning med UC använda dig av.
  • Lån av denna typ kan vara det enda alternativet för dig som har en dålig kreditvärdighet och behöver låna pengar.

  Nackdelar

  • Det finns inte några sms-lån som beviljar alla.
  • Lån med låga krav brukar ha väldigt höga räntor.
  • Lån som det är enkelt att få beviljade brukar ha korta löptider.
  Sms-lån kommer ofta med en kort löptid.

  Vanliga frågor

  Nej, det gör inte. Det finns inga lån överhuvudtaget som helt saknar krav.
  Det närmaste du kan komma är lån med låga krav. Det kan handla om lån där betalningsanmärkningar godkänns och där inkomstkravet är lågt.
  Det är av flera anledningar som det inte finna några sms-lån som beviljar alla. En av dessa är att långivaren förstås vill kunna försäkra sig om att du som lånar pengar verkligen kommer att kunna betala tillbaka dem.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden