Låna 500 kr

Hur mycket vill du låna?

När det krisar kan så lite som 500 kr vara räddningen. Kanske kom en oväntad räkning precis innan lön. Eller kom du in på en utbildning och behövde köpa studiematerial?

Ansök om 500 kr nu

Det finns en del saker att tänka på innan du lånar 500 kr. Att ta ett lån på 500 kr kan vara en lösning om du vet att lönen kommer in inom kort och att du garanterat kommer att kunna betala tillbaka lånet.

Om du vet med dig att du kommer få låna igen för att betala tillbaka lånet eller att du inte kommer kunna betala det i tid rekommenderar vi inte att du tar ett lån. Det blir snabbt en ond spiral och en dyr historia om du inte kan betala ett smslån.

Små lån på 500 kr har ofta hög ränta på papperet. Men den korta löptiden gör att lånet oftast inte blir så dyrt då det betalas av snabbt. Om du däremot förlänger det eller missar en betalning skenar kostnaderna iväg.

Tänk på det här innan du lånar 500 kr:

  • Låna inte för att betala löpande räkningar utan enbart vid akuta tillfällen
  • Räkna på totalkostnaden och fråga dig själv om situationen är värd det
  • Jämför långivare för att hitta det mest prisvärda lånet för dig

Jämför lån på 500 kr

Även när det gäller lån på 500 kr är det smart att jämföra kostnaderna för lånet. Det finns långivare som erbjuder nya kunder att låna 500 kr utan ränta. Men glöm inte att undersöka vilka andra avgifter som finns på lånet. Om lånet har en dyr aviavgift eller uppläggningsavgift kan lånet snabbt bli en dyr affär.

Du ansöker ofta enkelt via långivarens hemsida och om du vill låna 500 kr utan UC är det inga problem. Många av de långivare som använder sig av mindre smslån använder alternativa kreditupplysningsbolag. Du kan därför ansöka om att låna pengar utan att det påverkar ditt kreditvärde hos UC.

När du ansöker om ett smslån på 500 kr får du ange lite uppgifter om din ekonomiska situation. Det är ofta enkla frågor och villkoren är förhållandevis låga. Du kan både låna utan inkomst och ansöka om lån trots betalningsanmärkningar med smslån.

Andra villkor är ofta att du behöver vara folkbokförd i Sverige och enligt lag behöver du vara myndig. Något som de flesta långivare håller hårt på är att du inte får ha en aktuell skuld hos Kronofogden när du söker om lån.

När du valt en långivare och ansökt får du ofta svar samma dag om du ansöker om ett lån på 500 kr på förmiddagen. Ansöker du istället på eftermiddagen kan det dröja upp till dagen efter innan du får ett svar.

Ansök om smslån

Hitta lån på liknande summor: