Om oss

Sverigekredit är en jämförelsetjänst som samlar Sveriges bästa lån och krediter på ett och samma ställe. Över 20 000 användare varje månad använder vår tjänst och de blir allt fler. Syftet med Sverigekredit är att du som låntagare ska kunna hitta ett lån eller kredit till de bästa villkoren, som passar ditt behov. Dessutom kan du på vår sida om privatekonomi få hjälp med din budget, ditt sparande och dina investeringar. Vi ger dig en god överblick över de bästa långivarna och hjälper dig att förbättra din ekonomiska situation.

Vårt uppdrag

Sverigekredit strävar efter att vara mer än en traditionell jämförelsetjänst. Vi ser oss som din följeslagare i din finansiella resa. Vårt huvudsyfte är att ge alla i Sverige möjlighet att ta informerade beslut när det kommer till deras ekonomi. Genom att erbjuda en jämförelse av de bästa lånen och krediterna tillgängliga på marknaden, samt genom att dela vår kunskap, ser vi till att du alltid är ett steg före i dina ekonomiska beslut.

Vår historia

Allting började med en enkel idé: att hjälpa låntagare att hitta de bästa villkoren. Genom åren har vi vuxit till en betrodd plattform där över 20 000 användare varje månad utforskar sina lånemöjligheter. Men vår resa är långt ifrån över. Varje dag strävar vi efter innovation, med målet att föra vår plattform och de tjänster vi erbjuder till nästa nivå.

Vilka vi är

Bakom skärmen på Sverigekredit står teamet från Firstborn Group Ltd. Med en djärv vision att leda Norden inom leadsgenerering sätter vi ribban högt. Vi skapar plattformar som har kapaciteten att revolutionera sättet konsumenter interagerar med finansiella tjänster. Upptäck mer om Firstborn Group och vår resa här.

Vårt team

Vi tror att framgången bakom Sverigekredit ligger i människorna som driver den. Våra kunniga skribenter, med över 30 års samlad erfarenhet, är hjärtat i vår verksamhet. Tillsammans med det tekniska och administrativa teamet bakom kulisserna skapar vi en kraftfull kombination av expertis och passion. Klicka på länken nedan för att läsa mer om dem.

 
 

Vårt ansvar

På Sverigekredit är vi medvetna om betydelsen av att leverera pålitligt och kvalitativt innehåll till våra användare. Därför har vi satt upp en redaktionell process som säkerställer att vårt innehåll håller högsta möjliga standard. Vi strävar efter att alltid vara transparenta i vårt arbete och vårt skrivande.

Vi har en dedikerad grupp av skribenter, och experter som arbetar tillsammans för att skapa, granska och uppdatera allt innehåll på vår plattform. Varje stycke innehåll genomgår en rigorös granskning för att garantera dess noggrannhet, relevans och kvalitet.

För att ge våra läsare insikt i vår redaktionella process och de principer vi följer, har vi skapat en detaljerad sida om våra Redaktionella riktlinjer. Där kan du läsa mer om hur vi säkerställer kvalitet och etik i vårt arbete. Om du är nyfiken på hur vår betygsättning fungerar kan du läsa mer om det här

Det sätt vi tjänar våra pengar på är genom att agera mellanhand för de finansiella bolag som vi listar och jämför på vår webbplats. Genom vår tjänst kopplar vi samman dig med de bästa kreditalternativen och när du väljer att ansöka om lån via en av våra affiliatelänkar får vi provision för det. Trots detta förblir vår tjänst 100% kostnadsfri för dig som användare, och du betalar inga extra avgifter eller räntor för att du har använt vår plattform.

Hur kan vi hjälpa dig vidare?

Vi är här för att stödja dig genom varje steg i din ekonomiska resa. Från att hjälpa dig med budgetering till råd om sparande och investeringar – vi finns här för att vägleda dig. Förutom att erbjuda en omfattande jämförelsetjänst för lån och krediter, har vi även en särskild sida för vanliga frågor där vi besvarar många av de vanligaste frågorna som våra användare har. Om du har ytterligare frågor eller vill ha mer information om Sverigekredit.se, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vårt mål är att ge dig all nödvändig information och hjälp för att fatta välgrundade beslut om din ekonomi.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden