Om oss

Sverigekredit är en jämförelsetjänst som samlar Sveriges bästa lån och krediter på ett och samma ställe. Över 20 000 användare varje månad använder vår tjänst och de blir allt fler. Syftet med Sverigekredit är att du som låntagare ska kunna hitta ett lån eller kredit till de bästa villkoren, som passar ditt behov. Dessutom kan du på vår sida om privatekonomi få hjälp med din budget, ditt sparande och dina investeringar. Vi ger dig en god överblick över de bästa långivarna och hjälper dig att förbättra din ekonomiska situation.

En kostnadsfri tjänst för dig som användare

Sverigekredit tillhandahåller en 100 % kostnadsfri tjänst för dig som användare. Du betalar inte några extra räntor eller avgifter för att du klickat dig vidare från Sverigekredit.se till den långivare du valt.

Det vi tjänar pengar på är att agera mellanhand till de finansiella bolag som vi listar och jämför på vår webbplats. Genom vår tjänst sammanlänkar vi dig med de bästa kreditalternativen och när du väljer att ansöka om lån via en av våra affiliatelänkar får vi provision på det.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har svårt att hitta den information du söker eller om du har några andra frågor eller synpunkter rörande innehållet på Sverigekredit.se.

Företagsinformation

Bakom Sverigekredit står företaget Firstborn Group Ltd. Vi sammankopplar konsumenter med finansiella tjänster genom våra plattformar. Firstborn Group har som ambition att bli störst inom leadsgenerering i Norden.

För mer information, besök firstborngroup.com.

Skribenter på Sverigekredit

Som en del av Firstborn Group finns våra kunniga skribenter med över 30 års sammanlagd erfarenhet av konsumentvägledning på internet. Klicka på länken nedan för att läsa mer om dem.

 
 

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden