Om oss

Sverigekredit är en oberoende låneportal som samlar Sveriges bästa lån och krediter på ett och samma ställe. Över 20.000 användare varje månad använder vår tjänst och de blir allt fler. Syftet med Sverigekredit är att du som låntagare ska kunna hitta ett lån eller en kredit till de bästa villkoren, som passar ditt behov. Dessutom kan du på vår sida om privatekonomi få hjälp med din budget, ditt sparande och dina investeringar. Vi ger dig en god överblick över de bästa långivarna och hjälper dig att förbättra din ekonomiska situation.

En kostnadsfri tjänst för dig som användare

Sverigekredit tillhandahåller en kostnadsfri tjänst för dig som användare. Det är långivarna som får bekosta vår drift och verksamhet med en mindre provision då du ansöker om ett lån eller en kredit genom oss. Du betalar inte några extra räntor eller avgifter för att du klickat dig vidare från Sverigekredit.se till den långivare du valt.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har svårt att hitta den information du söker eller om du har några andra frågor eller synpunkter rörande innehållet på Sverigekredit.se.

Företagsinformation

Vi som jobbar med Sverigekredit har över 20 års sammanlagd erfarenhet av konsumentvägledning på internet. Klicka på länken här nedan för att läsa med om våra skribenter.

Sverigekredit logotype