Om oss

Sverigekredit är en oberoende låneportal som samlar nätets bästa lån och krediter på ett och samma ställe. Vår tjänst används av över 20.000 användare varje månad och det är en stadigt växande siffra. Syftet med Sverigekredit är att du som låntagare ska kunna hitta ett lån eller en kredit till de bästa villkoren, som passar ditt behov. Vi ger dig en god överblick över de bästa kreditbolagen och deras villkor, så enkelt som möjligt.

En kostnadsfri tjänst för dig som användare

Sverigekredit tillhandahåller en kostnadsfri tjänst för dig som användare. Det är kreditbolagen som får bekosta vår drift och verksamhet med en mindre provision då du ansöker om ett lån eller en kredit genom oss. Du betalar alltså inte några extra räntor eller avgifter för att du klickat dig vidare från Sverigekredit.se.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har svårt att hitta rätt eller om du har några andra frågor eller synpunkter rörande innehållet på Sverigekredit.se.

Företagsinformation

Sverigekredit ägs och hanteras av RakeTech Group LTD. Vi som jobbar med Sverigekredit har över 20 års sammanlagd erfarenhet av konsumentvägledning på nätet.
Sverigekredit logotype

RakeTech Group LTD
E-post: contact@raketech.com

Vi som arbetar med Sverigekredit

Reine
Reine, VD
Anders
Anders, Webmaster
Björn
Björn, Teknik
Jens
Jens, Teknik