Om oss

Sverigekredit är en jämförelsetjänst som samlar Sveriges bästa lån och krediter på ett och samma ställe. Över 20.000 användare varje månad använder vår tjänst och de blir allt fler. Syftet med Sverigekredit är att du som låntagare ska kunna hitta ett lån eller en kredit till de bästa villkoren, som passar ditt behov. Dessutom kan du på vår sida om privatekonomi få hjälp med din budget, ditt sparande och dina investeringar. Vi ger dig en god överblick över de bästa långivarna och hjälper dig att förbättra din ekonomiska situation.

En kostnadsfri tjänst för dig som användare

Sverigekredit tillhandahåller en 100 % kostnadsfri tjänst för dig som användare. Du betalar inte några extra räntor eller avgifter för att du klickat dig vidare från Sverigekredit.se till den långivare du valt.

Det vi tjänar pengar på är att agera mellanhand till de finansiella bolag som vi listar och jämför på vår webbplats. Genom vår tjänst sammanlänkar vi dig med de bästa kreditalternativen och när du väljer att ansöka om lån via en av våra affiliatelänkar får vi provision på det.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har svårt att hitta den information du söker eller om du har några andra frågor eller synpunkter rörande innehållet på Sverigekredit.se.

Företagsinformation

Bakom Sverigekredit står företaget ROI Media Ltd. som är ett entreprenörsdrivet teknikföretag med start 2017. Bolaget har som ambition att bli störst inom leadsgenerering i Norden med smarta landningssidor, där köpare och leverantör sammankopplas för att leverera fler och rätt typ av affärer. Idag har ROI över 150 nöjda kunder och kommer nu utöka verksamheten ytterligare, både i Sverige och internationellt.

För mer information, besök www.roi.se.

Skribenter på Sverigekredit

Som en del av ROI-familjen finns våra kunniga skribenter med över 20 års sammanlagd erfarenhet av konsumentvägledning på internet. Klicka på länken nedan för att läsa mer om dem.

Sverigekredit logotype
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!