Enklare

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Enkel låneansökan, såklart!
  • Enkel verifiering med BankID
  • Möjlighet till medsökande
  Nackdelar:
  • Ingen chattfunktion i dagsläget
  • Kundtjänst inte öppen på helger

  Enklares erbjudande

  Hos Enklare kan du jämföra och ansöka om privatlån och billån, eller välja att samla mindre lån och krediter. Enklare fungerar som en hjälpande hand när det kommer till att välja det bästa lånet för din situation och dina ekonomiska förutsättningar.

  Ett stort nätverk av samarbetspartners gör det möjligt för dig att låna pengar till bäst villkor. Att genomföra en ansökan är enkelt och tar mindre än en minut. Skulle du behöva hjälp längst vägen finns personlig och kompetent rådgivning vid din sida.

  Låna hos Enklare

  Namnet Enklare ger en hint om hur enkelt det är att ansöka om lån. Fokus är att effektivisera ansökningsprocessen så mycket som möjligt. På Enklares hemsida möts du av ett formulär och från där kan processen beskrivas i sex enkla steg:

  1. Fyll i låneansökan – lånebelopp, löptid, mobilnummer och mejladress.
  2. Ange ditt civilstånd, om du har barn under 18 år, vilken din aktuella boendeform är, anställningsuppgifter och ditt personnummer.
  3. Signera med BankID och vänta på besked som ges via sms eller e-post.
  4. När du fått besked loggar du in med BankID och kan jämföra erbjudandena.
  5. Du väljer ett erbjudande och signerar med BankID – om du känner dig osäker kring vilket erbjudande du bör välja finns kundtjänst alltid vid din sida.
  6. Lånet betalas ut till ditt bankkonto, ofta inom ett par timmar.

  Ränta och avgifter

  Att använda Enklares tjänster är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

  Eftersom Enklare är en låneförmedlare varierar ränta och andra avgifter beroende på vilket låneerbjudande du väljer. Du kan dock förvänta dig en ränta någonstans mellan 2,99 % – 33,83 %. Det som avgör räntan är dina uppgifter och ditt kreditpoäng.

  Genom att logga in på enklare.se ser du dina erbjudanden från långivare och kan välja det som är mest förmånligt för dig. Där ser du också exakt vilka avgifter och vilken ränta varje långivare erbjuder så att du vet vad du godkänner.

  Kundservice

  Enklares kundtjänst finns tillgänglig måndag till fredag mellan 9:30 – 17:00. De finns där för att hjälpa dig om du har frågor kring din låneansökan eller behöver hjälp att välja låneerbjudande. Svaren på dina frågor är inte längre bort än ett telefonsamtal. I dagsläget finns ingen chatt, utan skriftlig kommunikation sker via mejl.

  På hemsidan finns också en komplett avdelning med frågor och svar som kan vägleda dig. En vanlig fråga är när lånet betalas ut efter godkänd ansökan och det varierar beroende på vilken långivare du väljer. Utbetalningstiden kommer framgå i dina låneerbjudanden.

  Villkor

  • Ålder: Minst 18 år
  • Inkomstkrav: Minst 120 000 kr/år
  • Svenskt medborgarskap: Oklart
  • Folkbokförd i Sverige: Ja, minst 1 år
  • Betalningsanmärkningar: Accepteras
  • Skuld hos Kronofogden: Accepteras ej
  • Kreditupplysning: UC

  Om Enklare

  Enklare är en ansvarstagande låneförmedlare som idag har hjälpt över 300 000 personer jämföra lån. Enklare lånar inte själva ut pengar utan fokuserar på att förenkla processen för dig som kund. Det ska vara enkelt att låna, enligt Enklare.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden