Northmill

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Endast UC om krav uppfylls
  • OK med betalningsanmärkning
  • Inga dolda avgifter
  • Flexibel återbetalningstid
  Nackdelar:
  • Uttagsavgift på 195 kr
  • Högsta belopp 50 000 kr

  Om långivaren

  Northmill Bank är en etablerad och växande digital bank som grundades 2006 i Sverige. Idag är de verksamma i flera länder, däribland Finland, Norge, Danmark, Tyskland och Polen.

  Northmill Bank erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster så som snabblån, kontokredit, privatlån och kreditkort. Deras låneprodukter är utformade för att vara enkla, transparenta och anpassade efter dina behov och förutsättningar. Banken erbjuder även företagslån som är speciellt anpassade för små och medelstora företag.

  Ränta och övriga kostnader

  Den effektiva räntan för snabblån från Northmill Bank varierar mellan 9,22 % och 28,96 %, beroende på lånebelopp och löptid.

  Lånar du 25 000 kr till 20,9 % årsränta och betalar tillbaka detta under 5 år blir månadsbeloppet 681 kr. Den effektiva räntan blir 25,11 % och totalt belopp är 41 952 kr (fördelat på 60 avbetalningar)

  Det är viktigt att notera att räntesatserna kan variera beroende på din kreditvärdighet och andra faktorer. Generellt sett ligger Northmill Banks räntesatser för snabblån inom normala intervall för den här typen av lån. 

  Webbplats och ansökan

  Gällande webbplatsen så har den en modern och användarvänlig design som gör det enkelt att navigera och hitta information.

  När det kommer till säkerheten på webbplatsen så använder Northmill Bank en säker anslutning, vilket betyder att all information som skickas mellan webbplatsen och användaren är krypterad och skyddad från obehöriga.

  Informationen på webbplatsen är också lätt att förstå och ta till sig. Det är inte några finansiella termer som komplicerar eller gör det svårt att förstå. Dessutom finns det en FAQ-sida där du kan hitta svar på vanliga frågor, vilket gör det enkelt att få hjälp om du stöter på några problem.

  Att ansöka om lån via Northmill är enkelt. Ansökningsprocessen är tydligt uppbyggd och du behöver sällan ringa eller mejla banken för hjälp. Du får dessutom svar på din ansökan inom några minuter.

  Trygghet och support

  Northmill Bank erbjuder flera sätt att kontakta deras kundtjänst om du skulle behöva hjälp eller har frågor. Du kan mejla, ringa eller chatta. Kundtjänsten är tillgänglig måndag till fredag mellan klockan 8.00 och 19.00.

  När det gäller omdömen på Trustpilot, så är Northmill Bank väl rankad med en hög poäng. I skrivande stund har Northmill Bank 4,7 av 5 stjärnor baserat på över 1000 recensioner. Många användare uppskattar den enkla och snabba ansökningsprocessen samt kundtjänstens tillgänglighet och hjälpsamhet.

  Villkor

  För att ansöka om ett lån hos Northmill finns det några grundläggande krav som måste uppfyllas. För det första måste du vara minst 18 år gammal och ha en årlig inkomst på minst 120 000 kr. Du måste också vara en svensk medborgare samt folkbokförd i Sverige.

  Betalningsanmärkningar accepteras, men en skuld hos Kronofogden accepteras inte. Långivaren använder Creditsafe för att utföra en kreditupplysning på dig som ansökande. Blir din ansökan godkänd tas även en UC.

  Dessa krav och förutsättningar är viktiga att överväga innan du ansöker om ett lån, eftersom det kan påverka din chans att få ansökan godkänd. Det är viktigt att läsa igenom alla villkor och krav noga innan du skickar in din ansökan för att undvika onödiga avslag samt för att se till att du uppfyller alla nödvändiga kriterier.

  Sammanfattning och betyg

  • Northmill Bank har etablerat sig som en innovativ och kundfokuserad bank som erbjuder enkel och smidig hantering av finansiella tjänster för dig som kund. (5/5)
  • De erbjuder konkurrenskraftiga räntor och avgifter som gör deras finansiella produkter till ett attraktivt val för dig som söker efter kostnadseffektiva lån. (5/5)
  • De har en enkel och användarvänlig ansökningsprocess. (5/5)
  • Northmill erbjuder en hög nivå av trygghet och säkerhet för sina kunder, samt support och service. Tyvärr är de inte tillgängliga på helger. (4/5)
  • De ställer inga ovanliga krav på dig som låntagare, du får dock inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden. (5/5)

  Sammanfattningsvis är Northmill ett väldigt populärt alternativ. Med deras tillgängliga kundtjänst och bra uppbyggda webbplats får de ett högt betyg. Poäng 24/25.

  Northmill Bank får fem stjärnor och toppoäng i denna recension.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden