Enklare Loans

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Jämför upp till 39 långivare
  • Ansök snabbt och enkelt
  • Möjlighet till medsökande
  • Du får svar direkt
  Nackdelar:
  • Ingen chattfunktion
  • Kundtjänst ej öppet på helger

  Om långivaren Loans

  Loans.se är en låneförmedlare som låter dig jämföra och ansöka om snabblån och privatlån, eller även välja att samla lån och krediter i ett smidigt hopbakslån. Loans fungerar som en hjälpande hand när det kommer till att hitta det bästa lånet för dig och din ekonomiska situation.

  Loans som är en del utav Enklare, som har ett nätverk av hela 39 stycken samarbetspartners gör det möjligt för dig att låna pengar till bästa villkor. som dem nämner på deras webbplats. ”Få räntan du förtjänar, men överlåt förhandlingarna till oss” Vilket är i enlighet med vad dem erbjuder.

  Loans ränta och övriga kostnader

  Att använda Loans tjänster är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

  Eftersom de är en låneförmedlare varierar ränta och andra avgifter beroende på vilket låneerbjudande du väljer. Du kan dock förvänta dig en ränta någonstans mellan 3,01 – 29,27 %. Det som avgör räntan är ditt kreditbetyg och dina ekonomiska förutsättningar.

  Ränteexempel: Annuitetslån 150 000 kr, 5 år, rörlig ränta 4,30 %, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53 %. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr.

  Webbplats och ansökan

  Loans är en 100% digital lånejämförelse och webbplatsen är lätt att navigera och ger användbar information. Deras säkra anslutning ger en trygg upplevelse, och de har tydligt angivit sin policy kring cookies och integritet.

  På webbplatsen fyller du i ett ansökningsformulär som tar dig cirka 2 minuter. Du anger hur mycket du önskar låna samt under hur lång tid. Därefter skriver du in dina personuppgifter och skickar in ansökan. Svar får du på en gång. Efter att du har valt det erbjudande som passar dig bäst betalas pengarna ut direkt till ditt bankkonto.

  Om du har svårt att få ett godkänt lån är det till din fördel att ha en medsökande. Var dock noggrann med att denne har en god ekonomi.

  När lånet betalas ut efter godkänd ansökan varierar beroende på vilken långivare du väljer. Utbetalningstiden kommer tydligt att framgå i dina låneerbjudanden.

  Trygghet och support

  Loans kundtjänst finns tillgänglig måndag till fredag mellan 9.30 – 17.00. De finns där för att hjälpa dig om du har frågor kring din låneansökan eller behöver hjälp att välja låneerbjudande. Svaren på dina frågor är inte längre bort än ett telefonsamtal.

  I dagsläget finns ingen chatt, utan skriftlig kommunikation sker via mejl. På hemsidan hittar du även frågor och svar som kan vägleda dig.

  Trustpilot har över 6 000 kunder lämnat sina omdömen och Loans har ett starkt positivt betyg.

  Loans Villkor

  För att ansöka om ett lån hos Loans behöver du ha varit folkbokförd i Sverige i minst ett år. Du måste ha fyllt 18 år och ha en inkomst på minst 120 000 kr per år. Kreditupplysning görs via UC och de accepterar inte att du har någon aktiv skuld hos Kronofogden. En del av Loans samarbetspartners kan däremot acceptera betalningsanmärkningar.

  Sammanfattning och betyg

  • Loans.se är en 100% digital lånejämförelse. (4/5)
  • Med 39st långivare att jämföra, och en lägsta ränta på 3,01 % finns en hög chans till lån med bra villkor. Räkneexempel finns. (5/5)
  • Webbplatsen är lätt att navigera och du ansöker enkelt på bara några minuter. Bara en kreditupplysning krävs. (5/5)
  • Loans kundtjänst nås via telefon eller mejl men har bara öppet vardagar. På Trustpilot är omdömena starkt positiva. (4/5)
  • Loans följer standardkraven för en låneförmedlare och ställer inga ovanliga krav på dig som låntagare. (5/5)

  Loans.se är en av de smidigaste låneförmedlarna tack vare deras enkla och snabba ansökningsprocess, vilket har gjort att många kunder föredrar att använda deras tjänster. Poäng 23/25.

  Loans får fem av fem stjärnor

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden