Låna 600 000 kr

Hur mycket vill du låna?

Det är få som har familj och vänner som kan låna ut belopp till handpenning av en bostad. Då kan man behöva ansöka om att låna 600 000 kr utan säkerhet.

Jämför långivare här

När du ansöker om ett privatlån på 600 000 kr utan säkerhet så finns det några vanliga villkor du behöver uppfylla. Många långivare har liknande villkor men tre villkor är alltid samma. Det är att du inte får ha någon skuld hos Kronofogden, du behöver även minst vara myndig samt folkbokförd i Sverige.

När du vill låna summor som 600 000 kr vill de flesta långivarna använda sig av UC men det finns undantag. Fördelen med att låna 600 000 kr utan UC är att du inte påverkar ditt kreditvärde i lika stor grad. Det är en fördel om du planerar att låna till ett bolån senare.

Tänk på det här innan du lånar 600 000 kr:

  • Använd pengarna till något du behöver som att samla lån eller en handpenning och inte konsumtion
  • Jämför långivare innan du ansöker om ett lån för att få de bästa villkoren för dig
  • Se över din ekonomi så du har råd att betala tillbaka lånet

Hur du ansöker om lån

Du ansöker smidigt med ditt BankID och få då lämna några uppgifter. Oftast går ansökan på mindre än 5 minuter och inom 24 timmar har du vanligen fått svar från banken. Efter att du valt ett erbjudande av lån tar det vanligen upp till en bankdag innan du ser pengarna på ditt konto.

Vi rekommenderar att du inte bara jämför räntan innan du tar ett lån på 600 000 kr. Utan jämför även vilka andra extra avgifter långivaren tar ut. Det kan vara avgifter som uppläggningsavgift eller aviavgifter.

Att låna 600 000 kr snabbt är inte att rekommendera om det är för ren konsumtion. När du ska låna högre summor som 600 000 kr vill långivaren ofta att det ska finnas en tanke bakom lånet. Även om det är ett lån utan säkerhet. Det kan vara som nämnt innan till en handpenning för en bostad, för att samla gamla lån till ett hopbakslån eller för att göra en större renovering eller reparation hemma.

Ansök om privatlån

Hitta lån på liknande summor:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!