Klara Lån

Klara Lån är en jämförelsetjänst som enkelt låter dig jämföra lån mellan 1 000 och 200 000 kronor från över 20 olika långivare. Tjänsten är helt kostnadsfri, och låter dig på ett smidigt vis välja det lån vars villkor passar dig bäst. För lån under 30 000 kronor tas ingen UC.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Jämför över 20 långivare
  • Erbjudanden på 15 sekunder
  • Ingen UC under 30 000 kr
  Nackdelar:
  • Inga öppettider för kundtjänst
  • Ej skuld hos Kronofogden

  Klara Låns erbjudande

  Klara Lån erbjuder en tjänst där du med en enda låneansökan kan få svar från upp till 20 kreditgivare inom ett dygn. När du fått alla svar väljer du själv vilket av alla låneerbjudanden som passar dig bäst och signerar det. En ansökan hos Klara Lån är aldrig bindande förrän du skrivit på avtalet och du kan alltid ångra dig om du vill.

  Låna hos Klara Lån

  När du vill ansöka om lån hos Klara Lån fyller du enkelt i önskat lånebelopp, önskad återbetalningstid, samt några snabba personuppgifter. Därefter väljer du att ansöka om lånet – och inom bara 15 sekunder börjar svaren från flera kreditgivare trilla in.

  Du kan sedan välja om du vill signera för något av de låneerbjudanden du redan fått – eller avvakta tills du har fått svar från alla aktörer. En del långivare kan nämligen ha en lite längre handläggningstid än andra. Endast en kreditupplysning tas och är lånebeloppet under 30 000 kronor tas den hos en annan aktör än UC.

  Det unika med Klara Lån är att du kan jämföra lån ända ner till 1 000 kronor och upp till 200 000 kronor. Du som alltså vill låna en mindre summa pengar, vilket ofta kommer med högre räntor och avgifter, får då chansen att jämföra dessa genom att du får flera färdiga, beviljade låneerbjudanden som du kan välja mellan.

  Ränta och avgifter

  Den ränta och de avgifter du får beror på vilket lån du valt att signera för. Olika långivare kommer ge dig olika erbjudanden, men du kommer hamna någonstans mellan 13,00 – 1112,00 % i effektiv ränta. Storleken beror på om långivaren har några avgifter utöver ränta, samt hur din betalningsförmåga bedöms av aktören.

  Att ansöka om lån hos Klara Lån är alltid helt kostnadsfritt, och inte heller kommer några extrakostnader läggas på ditt lån för att det förmedlats genom deras tjänst. Istället är det långivarna som medverkar i jämförelsen som betalar Klara Lån.

  Kundservice

  Kundservice nås enkelt via e-post eller via en chatt på hemsidan, som har en svarstid på 10 minuter. Det finns i dagsläget inget telefonnummer att ringa. Exakta öppettider framgår inte i heller, men inom vanliga kontorstider är det inga problem.

  Om Klara Lån

  Klara Lån hjälper dig hitta lån som du är godkänd för. Med en ansökan får du helt enkelt en lista över långivare som är villiga att låna ut pengar till dig och till vilken kostnad. Klara Lån Sverige AB är ett Stockholmsbaserat företag som är godkända av Finansinspektionen att förmedla lån och följer Konsumentverkets riktlinjer.

  Recension - Klara Lån
  Betyg 99100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Minst 18 år gammal
  • Fast bostad i Sverige
  • 100 000 kr i årsinkomst
  • Ingen skuld hos Kronofogden
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 0 kr Uppl.avgift: 0 kr
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!