Fairlo

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Fast räntekostnad
  • 1 månad – 6 år
  • Inga avgifter
  • Lån utan UC
  • Kundservice via chatt
  Nackdelar:
  • Åldersgräns på 20 år

  Låneerbjudanden

  Hos Fairlo kan du ansöka om ett vardagslån upp till 100 000 kr med direktutbetalning. Det är du som styr över lånet – du kan enkelt ändra belopp på dina inbetalningar, amortera valfritt och avsluta lånet när du vill. De har som mål att skapa maktbalans mellan långivare och kund, och skapa frihet för låntagare.

  Låna pengar

  Att ansöka om lån här är en enkel process och sker i två steg. I första steget får du fylla i information som e-postadress, mobilnummer och ditt personnummer. I nästa steg fyller du i din månadsinkomst, boendekostnad och övriga utgifter. Du får också fylla i antal barn i hushållet och om du bor själv eller med någon annan.

  När du fyllt i dessa uppgifter signerar du din ansökan med ditt BankID. I samband med ansökan tas ingen UC, utan de använder istället Bisnode. Du får besked direkt på skärmen om lånet beviljats och därefter betalas pengarna ut till ditt konto.

  Ränta och avgifter

  Denna långivare är transparent med lånets kostnader. Det förekommer inga avgifter, utan den enda kostnaden är den effektiva årsräntan som är 12-19 %.

  Kundservice

  Att komma i kontakt med kundtjänsten är mycket simpelt. Du kan antingen kontakta dem genom att mejla, chatta eller boka en telefontid. Chatten är öppen vardagar från kl 09.00 till 17.00, och samma sak gäller för att boka telefontid.

  När ansökan är godkänd och lånet signerat betalas pengarna ut. Utbetalning sker direkt till storbankerna och till andra banker senast nästa bankdag.

  Om Fairlo

  Fairlo grundades 2016 med syftet att erbjuda schysstare lånevillkor till de som annars ofta exkluderas från bankernas lån och tvingas söka sig till lån med hög ränta och ofördelaktiga villkor. Därför valde de att ta fram ett lån som låter fler låna till schysstare villkor och som inte klassas som en högkostnadskredit.

  Bakom sig har de en rad investerare och de är ett företag i stadig tillväxt.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden