Creditum

Info om Creditum

Ränteexempel

Belopp: 2000 kr
Löptid: 30 dagar
Effektiv ränta: 796 %
Kostnad: 395 kr
Att återbetala: 2395 kr
(Information från långivaren)
Totalbetyg: 54/100
Popularitet Medel (10/20)
Godkända ansökningar Medel (10/20)
Prisnivå Under medel (8/20)
Trygghet & service Bra (13/20)
Villkor & kvalitet Bra (13/20)
Förklaring av betyg

Utbetalningstider:
Vardagar 09:00-18:00

Kundtjänst:
Öppet vardagar 09:00-18:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Creditum Norden AB
Polstjärnegatan 4
Box 8871
402 72 Göteborg
Organisationsnr. 556849-1863
Creditum är ett litet och smidigt smslån för dig som behöver upp till 3000 kr snabbt och enkelt. Lånet kallas även minilån och återbetalas på 30 dagar, utan möjlighet till förlängning.
Fördelar:
  • Snabbt och enkelt lån
  • Legitimering via sms
  • Sunt och tryggt bolag
Nackdelar:
  • Godtar ej betalningsanmärkningar
  • Något undermål information
Creditum har fått avslag på sin ansökan om licensering hos Finansinspektionen. Vi kan därför inte rekommendera dig att ansöka hos denna långivaren. Se alla långivare av snabblån

Popularitet

Vi har tidigare jämfört Creditum på Sverigekredit under 2014 och då var långivaren relativt populär med tanke på den begränsade tjänsten. Vi samlar just nu statistik och gör en ny bedömning av Creditum.

Godkända ansökningar

Creditum godtar inte betalningsanmärkningar, vilket gör dem en aning begränsade i sin bedömning av ansökningar. Med tanke på deras villkor så har de tidigare hållit en hög nivå, men även här gör vi en ny bedömning av Creditum utefter ny statistik som vi samlar in.

Trygghet och Service

Creditum är utan tvekan ett växande bolag som visar mycket fina resultat och en sund ekonomi. Tillgångarna är inte enorma men eftersom lånebeloppen är så pass låga så ser vi inga bekymmer. Då vi aldrig upplevt några klagomål så kan vi inget annat än att se dem som trygga.

Servicen är inte i toppklass när det kommer till tillgänglighet, speciellt inte om man ser till deras konkurrenter i branschen med smslån och snabblån. Creditum har dock öppet under generösa tider på vardagar och de behandlar ansökningar så länge de håller öppet.

Villkor och Kvalitet

Villkoren för att låna hos Creditum är få och fullt normala för den här typen av lån. Du måste vara Svensk medborgare, dock i minst 3 år. Du får ej ha några betalningsanmärkningar och du måste ha ett registrerat mobilabonnemang för att legitimera dig.

Kvaliteten på tjänster kan inte ifrågasättas och vår upplevelse är att Creditum håller vad de lovar. Tjänsten är enkel och väldigt tydlig samt att de är noga med att hålla en sund kreditgivning. Hemsidan kunde dock vara mer något mer informativ när det gäller kostnader, legitimering, kreditupplysning, utbetalningstider m.m.

Jämför Creditum med andra långivare
Recension - Creditum
Betyg 54/100

Villkor

  • Minst 20 år gammal
  • Svensk medborgare med personnummer i minst 3 år
  • Registrerat mobilabonnemang
  • Ej betalningsanmärkningar
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • SMS
Avi-avgift: 0 kr
Uppl.avgift: 0 kr
Ansökningsavgift: 0 kr