Lumify

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Ingen uppläggningsavgift för nya kunder
  • Beslut på din ansökan inom några minuter
  • Hög maxkredit
  Nackdelar:
  • Ingen kundtjänst på kvällar och helger
  • Höga avgifter

  Om långivaren

  Lumify är en etablerad långivare i Sverige som erbjuder snabblån till sina kunder. De har varit verksamma i flera år och har byggt upp ett gott rykte som en pålitlig långivare. De fokuserar på att erbjuda smidiga och snabba lån upp till 70 000 kr vilket har gjort dem populära bland många som vill ta mindre lån utan säkerhet.

   

  Lumify har en kampanj som förstagångskunder kan ta del av – att låna räntefritt och utan kostnader i en månad. Dock gäller erbjudandet enbart för lånebelopp över 16 000 kr. Efter 30 dagar tillkommer ränta, så var noga med att läsa lånevillkoren och övrig information så att du är införstådd med vad som händer om du behöver mer än 30 dagar för att betala tillbaka lånet.

   

  Ränta och övriga kostnader

  Lumify erbjuder snabblån med en nominell ränta på 42,50 %. Det tillkommer dock kostnader som uppläggningsavgift och aviavgifter.

  Exempel: Ett lån på 9 500 kr med en löptid på 10 mån ger en effektiv ränta på 198,86 %. Det inkluderar den nominella räntan på 42,50 %, uppläggningsavgift 1 205 kr samt aviavgifter på 60 kr per avi. Totalt belopp 14 648 kr.

  Den nominella räntan ligger inom normala intervaller för snabblån, däremot är avgifterna som tillkommer höga.

  Webbplats och ansökan

  Lumify har en användarvänlig och lättförståelig webbplats med en säker anslutning. Informationen är tydlig, och det är enkelt att hitta svar på eventuella frågor genom deras FAQ-avdelning. Ansökan om lån är smidig att genomföra, med en tydlig steg-för-steg-process som hjälper dig som låntagare.

  Trygghet och support

  Lumify erbjuder kundsupport via e-post och telefon. De har öppet vardagar mellan 09.00 och 17.00, vilket ger dig som låntagare goda möjligheter att få hjälp vid behov. Observera dock att de inte är tillgängliga under helger.

  Det är värt att notera att de inte har någon verifierad profil på Trustpilot. Det finns dock en inofficiell profil skapad av missnöjda kunder, vilket kan vara något att ha i åtanke när man bedömer företagets support och tjänster. Lumify kan förbättra sin transparens genom att skapa en officiell Trustpilot-profil för att samla in och hantera kundrecensioner på ett mer strukturerat sätt.

  Villkor

  Lumify erbjuder lån mellan 2 000 och 70 000 kr med en löptid på 1-12 månader. För att ansöka om ett lån hos Lumify behöver du vara minst 18 år gammal, folkbokförd i Sverige samt genomgå en sedvanlig kreditprövning. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Villkoren är rimliga och följer standarden för snabblån.

  Sammanfattning och betyg

  • Etablerad långivare som erbjuder snabblån upp till 70 000 kr. (5/5)
  • Lumifys nominella ränta ligger inom det normala för snabblån, dock höga avgifter. (3/5)
  • Användarvänlig hemsida och smidig ansökan. (5/5)
  • Tillgänglig kundsupport via mejl och telefon på vardagar, däremot stängt på helger & negativa omdömen på Trustpilot. (2/5)
  • Inga villkor som sticker ut för lånetypen. (5/5)

  Lumify får en totalpoäng på 20 av 25 möjliga. De erbjuder snabba och smidiga lån upp till 70 000 kr, vilket är ett högre belopp än många andra. Med en användarvänlig hemsida, tillgänglig kundsupport och rimliga villkor, är Lumify en långivare värd att överväga för dina lånebehov. Poäng 20/25.

  Lumify får fyra av fem stjärnor.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden