Credifi

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Kostnadsfritt i 30 dagar på lån över 16 000 för nya kunder
  • Ingen UC (upplysning via Creditsafe)
  • Utbetalning dygnet runt
  Nackdelar:
  • Kort återbetalningstid
  • Hög effektiv ränta
  • Ingen betalningsanmärkning

  Om Långivaren Credifi

  Credifi, drivet av Luma Finans AB och under tillsyn av Finansinspektionen, har etablerat sig som en konkurrenskraftig aktör på marknaden för snabblån i Sverige. De erbjuder lån från 2 000 till 50 000 kr och riktar in sig på högkostnadskrediter utan säkerhet, vilket gör dem till ett intressant alternativ för dig som behöver snabb finansiering.

  Som en del av den svenska låneindustrin erbjuder Credifi snabblån som är lättillgängliga och snabbt utbetalande. Deras stilrena och användarvänliga webbplats underlättar ansökningsprocessen och gör det möjligt för dig som låntagare att snabbt få en översikt över dina lånemöjligheter. De har en attraktiv kampanj för nya kunder med lån över 16 000 kr, där lånet är kostnadsfritt i 30 dagar. Detta kan vara en utmärkt möjlighet för dig som behöver en kortfristig finansiell lösning och har förmågan att återbetala lånet inom en månad.

  Ränta och övriga kostnader

  Om du är en ny kund och ansöker om deras kampanjerbjudande kan du låna kostnadsfritt hos Credifi i upp till 30 dagar. Därefter tillkommer en effektiv ränta som kan ligga på allt från 12,87 % till 236,5 %.

  Uppläggningsavgiften varierar beroende på vilket belopp du lånar och kan variera från 515 till 5 405 kr. Deras aviavgifter ligger på 60 kr per månad.

  Deras villkor finns lättillgängliga på hemsidan. Var noggrann med att läsa igenom allt innan du bestämmer dig för att ta ett lån så att det inte dyker upp några oväntade kostnader som kan ställa till det för dig.

  Webbplats och ansökan

  Credifis hemsida är stilren och enkel att använda. När du ska fylla i din låneansökan kan du välja att ansöka som ny kund eller återkommande kund, vilket gör det möjligt att kunna få ta del av kampanjerbjudandet. Du kan också välja din egen återbetalningstakt från 30 dagar till ett år. vilket ger viss flexibilitet, även om längre återbetalningstider inte erbjuds.

  Trygghet och Support

  Credifi tillhandahåller kundsupport från måndag till fredag mellan 09:00–17:00 via telefon och e-post. Medan detta ger en viss grad av tillgänglighet, kan frånvaron av helg- och kvällssupport begränsa möjligheterna för vissa kunder att få hjälp när dem behöver det.

  Villkor

  Credifi ställer krav på att du som låntagare ska vara minst 18 år gammal, och de accepterar inte ansökningar från personer med betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden. De använder sig av Creditsafe för kreditupplysningar, vilket är fördelaktigt för dig som önskar undvika UC:s register. Dock kan de strikta kraven och bristen på flexibilitet i återbetalningstider vara begränsande för vissa potentiella låntagare.

  Låna utan UC hos Credifi

  Om du vill se till att hålla din kreditvärdighet på topp är Credifi ett bra alternativ, då de enbart använder sig av Creditsafe för att genomföra sina kreditupplysningar. Det betyder att de inte registreras i ditt namn via Upplysningscentralen, eller UC, som det brukar förkortas.

  Allt du behöver för att ansöka är BankID – normalt sett behöver du inte skicka in några andra dokument, om du inte behöver styrka din inkomst. Då kan du behöva skicka in ett bevis på din inkomst till dem för att de ska vara säkra på att du kan återbetala lånet.

  Om allt går smidigt utan konstigheter och din ansökan inte behöver gås igenom manuellt kan du få ett lån beviljat inom bara ett par minuter. Credifi har dessutom direkt utbetalning till de stora bankerna, såsom Handelsbanken, Swedbank, Nordea och SEB. Då kan du få in pengarna så snabbt som inom 15 minuter. Med övriga banker kan det dröja upp till nästföljande helgfria vardag innan du får in pengarna på ditt konto.

  Sammanfattning och slutbetyg

  Credifi erbjuder ett attraktivt initiativ för nya kunder och en smidig, användarvänlig ansökningsprocess. Men deras höga räntor och korta återbetalningstider kan vara en nackdel för många låntagare.

  • Om långivaren: Användarvänligt och tillgängligt (3/5)
  • Ränta och Kostnader: Förmånligt initialt erbjudande men höga kostnader (3/5)
  • Webbplats och Ansökan: Enkel och inbjudande (4/5)
  • Trygghet och Support: Begränsad support (3/5)
  • Villkor: Strikta men fördelaktiga kreditkontroller (3/5)

  Totalpoäng: 16/25

  Credifi recension får 4/5 stjärnor

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden