Smspengar

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Ingen kreditupplysning hos UC
  • Betala endast ränta nyttjad kredit
  • Lån på så låga belopp som 1000 kr
  • Ansökan är både snabb och enkel
  Nackdelar:
  • Flera avgifter tillkommer
  • Ej betalningsanmärkningar

  Smspengar är en av de långivare som funnits längst i branschen, sedan 2007 har man försett tusentals svenskar med snabblån.

  Företaget erbjuder lån på upp till 30 000 kr och tar inte någon UC på kunder.

  Smspengars erbjudande

  Deras lån kallas kontokredit, det fungerar som ett kreditkort på nätet som man alltid har tillgång till. Genom Smspengar kan man låna mellan 1 000 kr och 30 000 kr med en flexibel löptid.

  Du betalar endast ränta på det utnyttjade beloppet och kan även betala tillbaka lånet i förskott. Godkända lån betalas ut samma dag eller inom högst en bankdag.

  Såhär ansöker man om lån hos Smspengar

  En ansökan om kredit hos Smspengar kan göras när som helst på dygnet, varje dag i veckan, året runt. Låna pengar hos Smspengar hade inte kunnat vara enklare, väl inne på deras hemsida fyller man enkelt och snabbt i ansökningsformuläret. Kunder väljer vilket av de möjliga beloppen de vill ansöka om samt fyller sedan i deras personliga uppgifter.

  Efter att ha fyllt i alla uppgifter signerar man sedan lånet med antingen Bankid eller laddar upp giltiga id-handlingar. Hela besväret tar endast några minuter och svar fås utan dröjsmål under företagets öppettider.

  Räntor och avgifter

  Uppläggningsavgiften hos Smspengar är på 280 kr och det är en engångskostnad som betalas i samband med första fakturan. Kunder betalar en uttagsavgift på 95 kr samt även en aviavgift som kostar 45 kr. Smspengar erbjuder en effektiv ränta på mellan 60,00 % – 708,91 %.

  Kundservice

  Smspengars kundservice har öppet under helgfria vardagar. Man kommer enkelt i kontakt med supporten genom att kontakta företaget via telefon, e-post eller brev.

  Kundservicen hos Smspengar är öppen Måndag – Fredag (helgfria vardagar) mellan 08:00 – 16:00

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden