Zmarta

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Generösa lånevillkor
  • Ägs av Freedom Finance
  • Snabb live chat
  • Erbjuder fler tjänster
  Nackdelar:
  • Något rörig hemsida
  • Ej kundtjänst på helger

  Popularitet

  Zmarta har snabbt blivit en populär låneförmedlare på Sverigekredit. Varumärket har marknadsfört sig flitigt sedan lanseringen och just nu är det många som väljer att gå till just Zmarta för att ansöka om lån.

  Ansök om lån hos Zmarta

  Det märks att Zmarta drivs av en etablerad aktör som har bra samarbeten med banker och kreditbolag. Det är enkelt att ansöka via deras hemsida och din ansökan skickas till deras samarbetspartners på några enkla klick. Med en enda ansökan kan du få erbjudanden från ett flertal långivare. Du slipper krångel med flera ansökningar och du sparar ditt kreditvärde då endast en kreditupplysning tas ut.

  Trygghet och Service

  Zmarta är ett relativt nytt varumärke på den Svenska marknaden, men det är verkligen inga nybörjare bakom tjänsten. Varumärket ägs av en av Sveriges största låneförmedlare, Freedom Finance som vi har lång och positiv erfarenhet av. Som kund hos Zmarta så kan du känna dig trygg och med all säkerhet väl omhändertagen.

  Servicen hos Zmarta är mycket bra och finns tillgänglig dygnet runt via telefon. Om du önskar svar via epost får du snabbt svar på kontorstider. Positivt är dessutom att du inom 60 sekunder kan komma i kontakt med deras kundtjänst genom en live chat som finns på hemsidan. Det är perfekt för dig som inte vill ringa eller har en snabb enkel fråga.

  Kundtjänsten visar dessutom på stor kunskap inom ekonomi och lån.

  Villkor och Kvalitet

  Zmarta har förhållandevis vänliga villkor för att du ska kunna ansöka om ett lån. Det krävs att du är myndig (18 år), att du bor i Sverige och att du har en årsinkomst på minst 100.000 kr. Det behöver inte vara något hinder att du har betalningsanmärkningar men du får inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

  Zmarta känns som en ny och fräsch långivare som kommer ta lånmarknaden med storm. Vi har inga anledningar att ifrågasätta deras kvalitet, speciellt med en storebror som Freedom Finance i ryggen. Kvaliteten på hemsidan och tjänsten känns gedigen och det är lätt att hitta den information man söker.

  På Zmartas hemsida kan du även läsa korta artiklar om ekonomiska råd. Där finns allt från lån till föräldraledighet.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden