Tryggkredit

Hur mycket vill du låna?

Tryggkredit är en ny långivare här hos Sverigekredit, med trygga och flexibla villkor, erbjuds du att låna upp till 40 000 kr.

Det finns andra alternativ på marknaden som vi rekommenderar. Se vår topplista nedan.

Lån anpassade för dig
Lån anpassade för dig

Popularitet

Tryggkredit har varumärket god potential att, likt sina syskon-bolag, att bli en riktigt populär kreditgivare. Tryggkredit tillhandahålls av det etablerade bolaget A&S Sverige AB som dessutom äger bl.a. Mobillån, Snabbfinans, Smskredit samt säker finans. Samtliga varumärken har hög popularitet hos våra användare, därför bedömer vi att även Tryggkredit kommer bli en populär aktör på marknaden.

Godkända ansökningar

Tryggkredit har en exceptionellt låg beviljandegrad där endast ett fåtal användare på Sverigekredit får ett lån beviljat. 1,7% av de som valt att gå till Tryggkredit får ett lån beviljat. Denna bottensiffra är i likhet med Snabbfinans, som är företagets äldsta varumärke. Detta visar att Tryggkredit gärna väljer sina kunder och inte är villiga att ta några risker. Företagets varumärke Säkerfinans har dock en betydligt högre beviljandegrad än Tryggkredit.

Trygghet och Service

Att moderbolaget A&S Sverige AB sätter sina kunder i fokus är ingen hemlighet. Samtliga varumärken som ägs av dessa är noga med att kunden i fråga ska känna sig trygg och säker. De erbjuder även rådgivning för potentiella kunder innan ett låntagande för att försäkra för båda parter att ett lån är lösningen på dina problem. Ett låntagande hos Tryggkredit innebär en enorm trygghet för dig som kund.

Support via telefon finns tillgängligt helgfria vardagar mllan 8-17, vilket också signalerar till att kreditgivaren är mån om dig som kund och vill finnas tillhands när du behöver dem.

Villkor och Kvalitet

Villkoren för att bli godkänd det lån du ansökt om, är inte högre än normalt. Tryggkredit kräver att du inte har några betalningsanmärkningar sedan tidigare, ha fyllt 20 år, har en taxerad årsinkomst om minst 150.000 kr, du är folkbokförd i Sverige samt att du har ett mobilabonnemang.

Dessa krav är de mest grundläggande som vi på Sverigekredit anser vara bra och mest viktiga. Dessutom utförs en generell bedömning på dig och din betalningsförmåga innan lånet utbetalas. Anser Tryggkredit att din ekonomiska bakgrund är alldeles för svag, blir du ej beviljad ditt lån trots att du uppfyller de andra kreditvillkoren.

Med en stabil plattform i S&A Sverige AB är Tryggkredit en ytterst kvalificerad långivare med god kvalitet.

Utforska Sveriges lånelandskap med oss, din pålitliga jämförelsetjänst. Med 20,000 användare varje månad och över 30 års samlad erfarenhet, hjälper vi dig hitta de bästa lånen och ger insikter om budgetering och investeringar. Starta din väg mot smartare ekonomiska beslut.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden