SMS Kredit

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Godkänner en stor andel ansökningar
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Erbjuder bra hjälp och rådgivning
  • Öppet på Lördagar
  • Snabb utbetalning
  Nackdelar:
  • Låg popularitet på Sverigekredit

  Popularitet

  SMS Kredit hör till ett av de minst populära kreditbolagen på Sverigekredit. Detta ser vi genom att jämföra alla klick som gjorts till SMS Kredit i förhållande till andra långivare med smslån och snabblån. Vår bedömning är att det inte beror på att SMS Kredit är ett dåligt kreditbolag utan att de är en förhållandevis okänd och anonym aktör.

  Godkända ansökningar

  Det är kanske inte många som väljer SMS Kredit på Sverigekredit, men statistiken visar att en stor andel av de som gör det får sitt lån beviljat. Statistiken för andel godkända lån ligger i topp tillsammans med andra stora långivare av smslån som vi listar hos oss. Vi ger dock inte maxbetyg då vi har mindre statistik att gå på än hos de flesta andra långivare.

  Trygghet och Service

  SMS Kredit är ett varumärke som ägs av Mobillån Sverige AB, företaget som står bakom Mobillån. Företaget har funnits i flera år och visar stabila resultat, vilket är ett bevis på att företaget fungerar. SMS Kredit är duktiga på att ge information om sin tjänst och riskerna med lån.

  Man kan till och med få hjälp med en amorteringsplan om det skulle uppstå problem med betalningen. Företaget är medlem i SKEF som granskar deras verksamhet. Servicen är bra och man kan även få hjälp på Lördagar, dock inte Söndagar.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren är sunda och passar de flesta personer som har en inkomst, även de som har e.v betalningsanmärkningar. Vi upplever att kvaliteten på tjänsten är okej men att man kunde önska en längre löptid än 30 dagar för de större beloppen. Vi ger plusbetyg för snabba utbetalningar på ca 15 minuter.

  Hemsidan är informativ och bra överlag men kan ”bugga” lite här och där i navigationen. För ansöka så kan man använda dator, surfplatta och mobil samt ringa till SMS Kredit.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden