Slantar

Hur mycket vill du låna?

Slantar är en seriös aktör som funnits på den svenska marknaden sedan 2011. Företaget erbjuder lån till privatpersoner på mellan 10 000 kr – 30 000 kr. Man ger kunderna möjligheten att välja en löptid på upp till 5 år.

Det finns andra alternativ på marknaden som vi rekommenderar. Se vår topplista nedan.

Lån anpassade för dig
Lån anpassade för dig

Slantar är en seriös aktör som sedan starten 2011 försett tusentals svenskar med förmånliga lån.

Företaget erbjuder lån på upp till 30 000 kr utan onödiga avgifter och tar ej någon UC på kunder.

Det är Untie Lending AB som äger Slantar och detta företag står under tillsyn av Finansinspektionen. De har alla rättigheter som krävs för att vara en långivare.

Slantars erbjudande

Detta företag erbjuder låntagare att låna mellan 10 000 kr till 30 000 kr med en valbar löptid på mellan 1 – 5 år.

Lånen går att betala tillbaka i förtid och man behöver inte betala några avgifter.

Såhär ansöker man om lån hos Slantar

Att ansöka om lån hos Slantar hade inte kunnat vara enklare. Det första du behöver göra är att klicka på på deras hemsida och fylla i ansökningsformuläret. I ansökan börjar du med att välja hur mycket du vill låna och vilken återbetalningstid du vill ha. När du gjort det så går du vidare till nästa steg i processen, du ska nu fylla i dina personliga uppgifter. Efter man gjort det signerar man smidigt ansökan med BankID. Hela processen tar högsta några minuter att genomföra.

Räntor och avgifter

Slantar erbjuder sina kunder en effektiv årsränta på 28,07 % och en nominell årsränta på 25 %. Detta får ses som bra räntor om man jämför mot andra långivare i samma segment.

Då du lånar pengar hos detta företag behöver du inte oroa dig för att behöva betala några onödiga eller dolda avgifter. Man tar alltså inte ut några avgifter som helst.

Kundservice

Deras kundservice håller en hög nivå och är enkel att ha och göra med. Antingen kontaktar man supporten via e-post eller telefon. Kontaktar man företaget via telefon kan man förvänta sig att få direkta svar medan om man skickar e-post får svar inom max 24 timmar.

Kundservicen har öppet måndag – fredag 09.00 – 17.00 (lunchstängt 12.00 – 13.00)

Utforska Sveriges lånelandskap med oss, din pålitliga jämförelsetjänst. Med 20,000 användare varje månad och över 30 års samlad erfarenhet, hjälper vi dig hitta de bästa lånen och ger insikter om budgetering och investeringar. Starta din väg mot smartare ekonomiska beslut.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden