Profilkredit

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Upplysning via Bisnode
  • Bra vid låg inkomst
  Nackdelar:
  • Kort återbetalningstid
  • Max på 25 000 kr

  Popularitet

  Profilkredit lanserades så sent som 2018 och är ett varumärke under Finans 24/7 Sverige AB som har tillstånd från Finansinspektionen att bedriva denna typ av tjänst. De är ännu relativt nya i branschen och deras service är ännu inte känd för den breda massan.

  De erbjuder dock ett perfekt lån för alla som söker ett snabblån och kommer säkerligen att bli allt mer populärt.

  Godkända ansökningar hos Profilkredit

  Profilkredit är duktiga på att godkänna de ansökningar som kommer in till företaget. De har tydliga krav och villkor för sina potentiella låntagare och det är därmed enkelt att se om du kan få ett lån godkänt eller inte.

  Det finns ingen bestämd inkomstgräns du måste ha utan de utvärderar alla låntagare individuellt. De ser till varje låntagares bästa och skickar sedan ut sina låneerbjudanden.

  Trygghet och service

  Profilkredit är en relativ ny aktör på den svenska lånemarknaden, men det betyder inte att det är en osäker sådan. Tvärtom har de företaget Finans 24/7 Sverige AB i ryggen vilket ger dem mycket bra stöd. Finans 24/7 Sverige har nämligen funnits under ett flertal år och har därmed gott om erfarenhet av den svenska lånemarknaden.

  De har en hemsida full av information angående deras service och företag. Allt du kan tänkas vilja läsa om företaget finns med här. Det känns som en mycket seriös långivare som du kan utnyttja tryggt och säkert. De informerar om det ansvar de som långivare har och om vart du som kund kan använda dig om du inte skulle vara nöjd med ditt lån.

  Profilkredit erbjuder dessutom en service för alla sina låntagare som är god. De har en kundservice som du kan kontakta under veckans alla vardagar om du skulle ha något problem eller en fråga angående ett lån. Mellan kl. 09:00 – 17:00 kan du ringa eller mejla in till de, och de lovar att återkomma redan inom 24 timmar vilket är mycket bra för ett mindre företag.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden