Nanokredit

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Löptider på 3 mån - 9 mån
  • Alltid personlig kontakt
  • Högt maxbelopp
  Nackdelar:
  • Låg popularitet
  • Godkänner få ansökningar
  • Öppet endast på kontorstid
  • Godtar ej betalningsanmärkningar

  Popularitet

  Nanokredit har drivs av samma företag som Nanoflex och deras tjänster har tidigare varit näst intill identiska, tills nu. Sedan Nanoflex fick en ny hemsida och gjorde om sin tjänst så har popularitet ökat markant. Statistiken visar att det nu är förhållandevis många användare på Sverigekredit som väljer Nanokredit.

  Godkända ansökningar

  Nanokredit har tidigare haft en mycket dålig statistik på godkända ansökningar. Efter diskussioner kring detta så har långivaren förbättrat sin tjänst och sina bedömningar avsevärt, så numera är det skäligt många användare hos oss som får sina lån godkända hos Nanokredit.

  Trygghet och Service

  Nanokredit är en seriös långivare, inriktad på snabblån, och ett stabilt bolag som hjälpt Svenska konsumenter med små krediter sedan 2008. Omsättningen i bolaget har ökat med åren, vilket visar att antalet kunder också ökar. Vi bedömer att de ekonomiska siffrorna och vår erfarenhet av företaget är överlag positiva.

  Servicen hos Nanokredit är inte branschens bästa när det kommer till tillgänglighet men kundtjänsten är hjälpsam och bra. Du kan ansöka hos långivaren under helger men utbetalningar och kundtjänstärenden hanteras endast på vardagar under vanlig kontorstid. Här behöver Nanokredit jobba lite för att vara konkurrenskraftigare anser vi.

  Villkor och Kvalitet

  För att få låna hos Nanokredit så krävs det bl.a att du är minst 20 år och inte har betalningsanmärkningar. Detta är något hårdare krav än hos de flesta andra långivare i branschen med smslån och snabblån men heller inget ovanligt. Kvaliteten på själva tjänsten bedömer vi som genomsnittlig, inget unikt eller utmärkande. Du kan låna pengar utan UC hos Nanokredit.

  Positivt är att Nanokredit alltid kontaktar sina kunder via telefon för legitimering och för att få en personlig kontakt med sina kunder. Man kan säga att långivaren är noga med vilka kunder de får och att de tar god hand om de kunderna. Nytt är att du kan ansöka om lån på upp till 25.000 kr men då skickas din ansökan till Parami som blir din långivare, som har ett annat upplägg och andra lånekostnader.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden