Monetti

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Mycket populärt och stort kreditbolag
  • Trygg långivare med bra service
  • Högt maxbelopp och lång löptid
  • Kundservice 7 dagar i veckan
  • Flera ansökningsmetoder
  • Välj metod för legitimering
  Nackdelar:
  • Ej utbetalning på helgdagar

  Popularitet

  Monetti hette tidigare Folkia, ett namn som många känner till då det är ett av Sveriges största kreditbolag som erbjuder smslån. Folkia har alltid varit är en av de populäraste långivarna på Sverigekredit och det det nya namnet är inget som ändrar det faktum. Monetti kommer fortsätta att vara ett av Sveriges populäraste och största kreditbolag.

  Godkända ansökningar

  Monetti skiljer sig naturligtvis inte från Folkia även när det gäller godkända ansökningar. Tjänsten är den samma och din ansökan kan fortfarande godkännas om du har betalningsanmärkningar, så länge Monetti bedömer att din inkomst och kreditvärdighet i övrigt är god nog och att du uppfyller alla villkor.

  Trygghet och service

  Monetti är som sagt ett nytt varumärke men det tidigare namnet Folkia, har verkat sedan 2006. Monetti fortsätter att bedriva sin tjänst i samma regi som tidigare, vilket är en mycket seriös tjänst där samtliga låntagare bedöms enligt god sed.

  Kundtjänsten är och har alltid varit förstklassig med generösa öppettider alla dagar i veckan. Du kan snabbt komma i kontakt med Monettis kundtjänst och du får alltid proffsig hjälp med ditt ärende.

  Villkor och kvalitet

  Monetti fortsätter att erbjuder samma höga belopp som tidigare, med samma generösa villkor. Folkia har aldrig haft olika villkor för nya respektive befintliga kunder och det samma gäller Monetti. Val av löptid förändras beroende på hur stort belopp du vill låna, precis som tidigare hos Folkia.

  Du kan ansöka alla dagar i veckan men själva utbetalningen av lånet betalas ut på nästkommande helgfria vardag. Monetti eller Folkia spelar ingen roll, det är samma tjänst som tidigare, som håller en mycket hög kvalitet rätt igenom.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden