Monara

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Ingen UC tas
  • Hög beviljandegrad
  • Svar på ansökan direkt
  Nackdelar:
  • Kreditgräns på 30 000 kr
  • Inga betalningsanmärkningar

  Monaras erbjudande

  Monara erbjuder dig som låntagare en flexibel kontokredit med en kreditgräns på 30 000 kronor. Du betalar endast ränta på det du använder och betalar tillbaka i egen takt (upp till 4 år). Det finns dock en lägsta månadsbetalning som varierar beroende på nyttjad kredit. Du kan alltid amortera mer eller lösa lånet i förtid.

  Låna hos Monara

  En fördel med att låna pengar hos Monara är att de inte tar en kreditupplysning hos UC. Istället använder de sig av kreditupplysningsföretaget Bisnode, vilket innebär att din låneansökan inte kommer påverka din kreditvärdighet hos UC (UC-score).

  En låneansökan görs snabbt och smidigt på Monaras hemsida. Det enda du behöver göra är att fylla i dina kontouppgifter, samt några snabba uppgifter om din finansiella status – det vill säga dina inkomster och utgifter. Därefter signerar du ansökan med BankID och får svar direkt om din ansökan beviljats eller ej.

  Ränta och avgifter

  När du ansöker om lån hos Monara beviljas du en kreditlimit på det valda beloppet och du får därefter själv välja hur stor del av denna du vill använda. Alltså precis som ett kreditkort, fast utan det fysiska kortet. Monara tar inte ut några avgifter för att du har en beviljad kredit liggandes eller för uppläggningen av lånet.

  Det enda du betalar är en månadsränta på 2,21 % för den del av din beviljade kredit som du faktiskt nyttjat. Det resulterar i en årlig effektiv ränta på 29,97 %.

  Månadsbeloppet består av både räntekostnad och amortering på lånet. Du kan dock själv välja hur mycket du ska amortera, men måste alltid betala ett minsta belopp i månaden i form av räntekostnader. Storleken på detta belopp varierar beroende på hur mycket du har nyttjat av den beviljade krediten.

  Kundservice

  Utbetalningen hos Monara kan göras dygnet runt då uttagen sköts helt automatiskt.

  Om du har bankkonto hos Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken eller Danske Bank erbjuds direktutbetalning. För övriga banker har du oftast pengarna nästkommande bankdag.

  Monaras kundtjänst håller öppet alla vardagar mellan kl 10.00-16.00.

  Om Monara

  Monara är ett varumärke under konsumentfinansinstitutet BSA Finance AB som är godkända av Finansinspektionen att bedriva låneverksamhet. För att göra ansökan säker krypterar Monara all data och använder certifierade säkerhetslösningar.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden