Meddelandelån

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Populär långivare
  • Bra service på generösa tider
  • Hög kundnöjdhet
  • Utbetalning lördagar
  Nackdelar:
  • Låsta löptider till olika belopp
  • Godtar ej betalningsanmärkningar

  Popularitet

  Meddelandelån har alltid varit ett av de populärare kreditbolagen hos våra användare och vi anser själva att långivaren är en av de bättre i branschen. Meddelandelån har den senaste tiden visat sig väldigt populära på Sverigekredit och de ligger just nu i topp med de andra stora långivarna av snabblån och smslån.

  Godkända ansökningar

  När det kommer till godkända ansökningar så har Meddelandelån alltid tillhört segmentet av de genomsnittliga snabblånföretagen. Den senaste statistiken visar däremot att andelen godkända ansökningar har ökat rejält och att det nu är stor chans att du får din ansökan om att låna pengar godkänd hos Meddelandelån.

  Trygghet och Service

  Meddelandelån är ett ekonomiskt stabilt företag som också är ett av de äldsta på den svenska marknaden. Långivaren har lång erfarenhet av utlåning och de har under många år utvecklat sin tjänst till i vårt tycke en av de bästa på marknaden.

  Meddelandelån gjorde en undersökning bland alla sina kunder i början av 2014 som visar att 100% av alla svarande gärna rekommenderar långivaren till sina vänner. Totalt 95% svarade att de var ”Mycket nöjda” eller ”Extremt nöjda”.

  Utöver vår positiva bedömning så ger vi ett stort plus för Meddelandelåns undersökning och resultatet, bra initiativ!  Tillgängligheten är mycket bra för både kundtjänst och utbetalning och även här visar undersökningen att 98% av de tillfrågade varit mycket nöjda med servicen.

  Villkor och Kvalitet

  Du erbjuds en förmånlig lånetjänst med vänliga och sunda villkor. Meddelandelån använder ej UC, vilket är en fördel för dig som redan har många kreditupplysningar hos Upplysningscentralen och som vill ta smslån direkt utan UC. Som medlem i SKEF så kan du känna dig trygg med att långivaren gör en kreditbedömning enligt god sed.

  Vår bedömning är att Meddelandelån erbjuder en kvalitativ, flexibel och snabb tjänst som har få brister. Undersökningen talar även för sig själv med den stora kundnöjdhet som kreditbolaget har.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden