Leasy Minilån

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Trygg långivare
  • Bra service & tillgänglighet
  • Långa löptider
  Nackdelar:
  • Ej betalningsanmärkningar

  Popularitet

  Minilån är den nyaste låneprodukten från Leasy där man erbjuder ett snabblån för de som behöver en mindre kredit med kort löptid. Populariteten följer samma mönster som Leasy- och Thorn privatlån, storebröderna till Minilån. Få verkar lockas av aktören, trots storleken på bolaget och alla dess kunder.

  Godkända ansökningar

  Det är som sagt förhållandevis få som väljer att ansöka hos Leasy Minilån, men de få som gör det får ofta sina ansökningar godkända. Med ett stabilt bolag och stora, ekonomiska resurser i bagaget, finns det stor chans till trygg hjälp om du ansöker hos långivaren.

  Trygghet och Service

  Thorn Svenska AB är utan tvekan ett tryggt bolag i ryggen på Leasy Minilån. Företaget har länge bedrivit låneverksamhet i Sverige genom ett flertal varumärken och vi har endast upplevt positiv respons, vilket vi även förväntar oss av Leasy Minilån.

  Tillgängligheten är bra hos Leasy Minilån, då du kan få personlig service även på lördagar. Kundtjänsten är i regel snabb, hjälpsam och professionell, så här finns inget att anmärka på.

  Villkor och Kvalitet

  För att få låna hos Leasy Minilån så krävs det att du är minst 21 år gammal, inte har några betalningsanmärkningar. En sedvanlig kreditupplysning görs och så länge du inte har några anmärkningar och anses kreditvärdig så blir din ansökan godkänd.

  Vi har mycket goda erfarenheter av alla varumärken inom bolaget och vi är helt övertygade om att Leasy Minilån kommer att hålla en hög kvalitet, framför allt mot dig som kund. Hemsidan är bättre än flera av deras andra lånetjänster, vilket vi ser positivt på.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden