Kreditkontot

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Ganska låga priser
  • Enkel och smidig tjänst
  • Ej kreditupplysning hos UC
  Nackdelar:
  • Överlag dålig service
  • 4 varumärken med små tillgångar
  • Godtar ej betalningsanmärkningar
  • Undermålig hemsida

  Popularitet

  Vår statistik visar att Kreditkontot är något populärare än genomsnittet av alla kreditbolag som vi presenterar på Sverigekredit. Mycket kan bero på att Kreditkontot är ett relativt nytt varumärke och att tjänsten är väldigt enkel. Med besök från närmare 1000 användare i månaden så anser vi att deras popularitet blir bekräftad.

  Godkända ansökningar

  Kreditkontot godtar inte betalningsanmärkningar och man måste ha minst 120.000 kr i inkomst per år. Trots dessa krav så är det förvånansvärt många ansökningar som blir godkända. Statistiken är inte exceptionellt bra men med hänsyn till villkoren så anser vi att det är tillräckligt många användare som blir godkända för att de ska få ett bra betyg.

  Trygghet och Service

  Kreditkontot ägs av Grandvik AB som även äger det ännu nyare varumärket Kortlån som är mer av ett smslån i förhållande till detta kreditkonto. Företaget bildades så sent som 2011 och har sedan dess byggt upp hela 4 varumärken inom snabblånbranschen. På Sverigekredit har vi valt att presentera de äldsta som vi vet har fungerat bra sedan start. Med tanke på företagets unga ålder och att de driver 4 verksamheter med relativt små tillgångar, gör att vi ger ett lägre betyg här.

  Servicen håller i vårt tycke en låg nivå med sina dåliga öppettider. Det är heller inte alltid som kundtjänst svarar i telefon, så man kan få ringa flera samtal innan man kommer fram och får hjälp. Detta bidrar förstås till ett lågt betyg när det kommer till service och tillgänglighet.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren för att få låna hos Kreditkontot är överlag sunda men du får inte ha några betalningsanmärkningar. Långivaren använder inte UC men trots detta så bör du inte chansa med att ansöka om du har anmärkningar för att få onödiga kreditupplysningar på dig.

  Den spontana upplevelsen när man besöker Kreditkontots hemsida är inte positiv, den ser närmast oseriös ut. Men låt dig inte påverkas av detta, Kreditkontot har en bra och enkel tjänst för dig som behöver låna en mindre summa pengar. Vi ger dock minus för att en del viktig information inte är tydlig.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden