Kredit365

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Enkel och tydlig tjänst
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Många alternativ för legitimering
  Nackdelar:
  • Maxbelopp på 5000 kr
  • Ej utbetalning på helger
  • Höga ordinarie priser

  Popularitet

  Kredit365 är ett populärt kreditbolag på Sverigekredit som ägs av smslån-jätten Folkia. Vår statistik visar att ca 1000 användare visar intresse för Kredit365 varje månad och det är ett förhållandevis positivt tecken. Vi tror att mycket beror på långivarens enkelhet och villkor, t.ex att de godtar betalningsanmärkningar.

  Godkända ansökningar

  Det är stor andel användare på Sverigekredit som får sina ansökningar godkända hos Kredit365. Statistiken visar att långivaren ligger långt över medel jämfört med andra kreditbolag i samma bransch. En anledning är förstås att betalningsanmärkningar godtas och vi upplever att de har kompetens personal som gör bra bedömningar kring låntagarens betalningsförmåga.

  Trygghet och Service

  Kredit365 är som sagt ett varumärke som ägs och drivs av välkända Folkia, vilket i sig är en stor trygghet. Företaget är ett av de absolut största i Sverige när det kommer till små lån och enligt vår erfarenhet så är deras kunder nöjda i allmänhet.

  Servicen är överlag bra och kundtjänsten finns tillgänglig alla dagar i veckan, däremot görs utbetalningar endast på vardagar. Eftersom Folkia är medlemmar i SKEF så är förstås Kredit365 det också. Här ger vi gott betyg med ett litet minus för att de saknar helgutbetalningar.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren hos Kredit365 är helt okej och de allra flesta har möjlighet att få låna då UC ej används och anmärkningar godtas. Kvaliteten går heller inte att ifrågasätta, det är ett företag med kanske den största erfarenheten av denna låneform. Ett litet minus ges för det låga maxbeloppet på 5000 kr.

  Vi ger plusbetyg för att tjänsten är enkel och att hemsidan är riktigt bra, enda nackdelen är att vanliga frågor ”FAQ” och annan viktig information ligger lite ologiskt placerad under ”Kundtjänst”.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden