GF Money

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Direktutbetalning till bank
  • Enkel och tydlig hemsida
  • Flexibel återbetalningstid
  • Lån utan UC
  Nackdelar:
  • Godtar ej betalningsanmärkning
  • Kostnad för låneupplägg

  Popularitet

  GF Money är en populär kreditgivare med en modern produkt som går ut på att du som låntagare, likt ett kreditkort, får tillgång till ett konto med pengar som du fritt kan använda dig av. Därefter betalar du endast för summan du faktiskt använder.

  Det är många låntagare som redan har upptäckt denna flexibla lösning och bolaget är idag verksamt i både Sverige, Finland och Danmark. Lösningen är extra bra vid behov av extra kapital inför exempelvis en större renovering eller reparation. GF Money är på många sätt ett populärt val bland våra besökare.

  Godkända ansökningar

  Många ansökningar som kommer in till GF Money blir också godkända, givet att den som ansöker uppfyller kraven. Kreditbolaget tar sitt ansvar på allvar och accepterar inte ansökningar från personer med betalningsanmärkningar eller skuld hos Kronofogden. Du måste också ha en fast inkomst för att bli beviljad lån.

  Trygghet och service

  GF Money är en trygg leverantör för dig som låntagare. Företaget har tillstånd från Finansinspektionen och har funnits länge på marknaden med en stabil grund i flera nordiska länder. På hemsidan hittar du svar på de flesta frågor, samt tydliga och pedagogiska exempel över vad olika lånebelopp kommer kosta dig.

  På hemsidan hittar du även en komplett integritetspolicy med detaljerad information om samtliga insamlade uppgifter och information om hur GF Money hanterar din ansökan på säkrast möjliga sätt. Kundservicen är aldrig längre bort än ett samtal och du når dem också enkelt genom chatt-funktionen.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden