Frogtail

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Låna upp till 40 000 kr
  • Inga avgifter eller UC
  Nackdelar:
  • Lägsta belopp på 5 000 kr
  • Lån som blir godkända på helger blir tyvärr utbetalda först på måndagen efter helgen

  Frogtails erbjudande

  Hos Frogtail kan du ansöka om ett lån på mellan 5 000 kr och 40 000 kr. Du behöver inte ha någon säkerhet för att låna utan pengarna kan användas till valfritt ändamål. Frogtail ingår i Folkefinansgruppen som står under tillsyn av Finansinspektionen.

  Den återbetalningstid Frogtail erbjuder är på mellan 1 och 5 år. Därmed får man en stor flexibilitet och kan välja den återbetalningstid som passar ens ekonomi bäst.

  Låna av Frogtail

  För att skicka in sin ansökan till Frogtail så identifierar man sig genom Trustly och uppger vilket bankkonto man vill ha sina pengar insatta på. Ansökan till Frogtail är kostnadsfri. Så snart ansökan har kommit in så utför Frogtail en kreditkoll och återkommer sedan med ett låneerbjudande.

  Frogtail använder sig inte av UC för att utföra kreditupplysningar, så man behöver inte oroa sig för sin framtida kreditvärdighet när man ansöker hos Frogtail.

  Det går utmärkt att låna av Frogtail trots att man har en eller flera betalningsanmärkningar sedan tidigare.

  Räntor och avgifter

  Den årsränta som Frogtail erbjuder är fast och ligger på 26 %. Den effektiva räntan blir då 29,3 %. Inga andra avgifter förekommer.

  Kundservice

  Frogtails kundservice håller öppet sju dagar i veckan så att de alltid ska finnas till hand när de behövs. De öppettider som Frogtails kundservice har är följande:

  Måndag till fredag kl. 08:00 – 18:00

  Lördag och söndag kl. 10:00 – 15:00

  Med så generösa öppettider så kan man snabbt få sin låneansökan godkänd och Frogtail är även snabba på att svara på frågor. Man kan både ringa in och mejla till Frogtail.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden