Expresskredit

Hur mycket vill du låna?

Expresskredit är ett låneinstitut som startade redan år 2008. Därmed har de en hel del erfarenhet av att erbjuda lånetjänster. Företaget ägs utav GF Money Consumer Finance.

Det finns andra alternativ på marknaden som vi rekommenderar. Se vår topplista nedan.

Lån anpassade för dig
Lån anpassade för dig

Expresskredit erbjuder kontokrediter på upp till 30 000 kr som man kan använda till valfritt ändamål då lånet tas utan säkerhet. Löptiden är flexibel och beror på hur stor del utav krediten som man utnyttjar. Deras kontokredit fungerar precis som ett kreditkort. Skillnaden är att man för över pengarna till sitt egna bankkonto istället för att bära runt på ett kreditkort.

Ansöka hos Expresskredit

Att ansöka om en kontokredit hos Expresskredit är mycket enkelt. Man fyller i deras onlienansökan och specificerar hur mycket man önskar låna. Man identifierar sig genom att signera med sitt BankID.

När de handlägger ansökan tar de en kreditupplysning. Denna kommer dock inte från UC utan från ett annat företag. Därmed behåller man sin kreditvärdighet intakt.

Expresskredit

Räkneexempel för Expresskredit

Om man lånar 15 000 kr och utnyttjar hela beloppet kan man få en nominell ränta på 39,3% och en effektiv ränta på 56,73%. Uttagsavgiften är 49 kr och en uppläggningsavgift om 320 kr tillkommer. Dessutom tas en avgift om 35 kr per avi ut. För en återbetalningstid om 12 månader så blir det totala beloppet att återbetala 20 996 kronor.

Den effektiva räntan hos Expresskredit är på 51,95 – 77,75 % och bestäms individuellt efter att en kreditupplysning har tagits. Ju bättre ekonomi låntagaren har desto lägre blir räntan.

Kundservice varje vardag

Expresskredit har duktiga handläggare som finns på plats varje vardag. De handlägger då alla ansökningar, genomför utbetalningar och svarar på frågor. Genom att kontakta de kan man även få hjälp med sin ansökan. De håller öppet måndag till fredag kl 08:00 – 18:00 och nås per mejl och telefon.

Utforska Sveriges lånelandskap med oss, din pålitliga jämförelsetjänst. Med 20,000 användare varje månad och över 30 års samlad erfarenhet, hjälper vi dig hitta de bästa lånen och ger insikter om budgetering och investeringar. Starta din väg mot smartare ekonomiska beslut.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden