Expresskredit

Hur mycket vill du låna?
Snabbval
Läser in...

  Expresskredit är ett låneinstitut som startade redan år 2008. Därmed har de en hel del erfarenhet av att erbjuda lånetjänster. Företaget ägs utav GF Money Consumer Finance.

  Det finns andra alternativ på marknaden som vi rekommenderar. Se vår topplista nedan.

  Expresskredit erbjuder kontokrediter på upp till 30 000 kr som man kan använda till valfritt ändamål då lånet tas utan säkerhet. Löptiden är flexibel och beror på hur stor del utav krediten som man utnyttjar. Deras kontokredit fungerar precis som ett kreditkort. Skillnaden är att man för över pengarna till sitt egna bankkonto istället för att bära runt på ett kreditkort.

  Ansöka hos Expresskredit

  Att ansöka om en kontokredit hos Expresskredit är mycket enkelt. Man fyller i deras onlienansökan och specificerar hur mycket man önskar låna. Man identifierar sig genom att signera med sitt BankID.

  När de handlägger ansökan tar de en kreditupplysning. Denna kommer dock inte från UC utan från ett annat företag. Därmed behåller man sin kreditvärdighet intakt.

  Expresskredit

  Räkneexempel för Expresskredit

  Om man lånar 15 000 kr och utnyttjar hela beloppet kan man få en nominell ränta på 39,3% och en effektiv ränta på 56,73%. Uttagsavgiften är 49 kr och en uppläggningsavgift om 320 kr tillkommer. Dessutom tas en avgift om 35 kr per avi ut. För en återbetalningstid om 12 månader så blir det totala beloppet att återbetala 20 996 kronor.

  Den effektiva räntan hos Expresskredit är på 51,95 – 77,75 % och bestäms individuellt efter att en kreditupplysning har tagits. Ju bättre ekonomi låntagaren har desto lägre blir räntan.

  Kundservice varje vardag

  Expresskredit har duktiga handläggare som finns på plats varje vardag. De handlägger då alla ansökningar, genomför utbetalningar och svarar på frågor. Genom att kontakta de kan man även få hjälp med sin ansökan. De håller öppet måndag till fredag kl 08:00 – 18:00 och nås per mejl och telefon.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden