Expresskredit

Högrisktriangel Smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
Expresskredit erbjuder en snabb kontokredit till privatpersoner på belopp mellan 5 000 kr och 30 000 kr. Expresskredit erbjuder en flexibel löptid. Hos Expresskredit kan man enkelt fylla i låneansökan och snabbt få svar och inom kort utbetalas lånebeloppet.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Expresskredit tar ej kreditupplysning från UC.
  • Man betalar endast för de pengar som man väljer att ta ut.
  • Man kan få hjälp med sin ansökan via telefon av Expresskredits duktiga handläggare på kundservicen.
  • Expresskredit erbjuder en snabb utbetalning av det lånade beloppet så snart det blivit godkänt.
  Nackdelar:
  • Man kan ej ansöka om ett lån hos Expresskredit om man har någon betalningsanmärkning, oavsett hur gammal den är.
  • Expresskredit har höga räntor för sina lån.
  • Expresskredit lägger till en mängd extra avgifter till lånet vilket ger en högre totalkostnad. Bland annat läggs en uttagsavgift om 49 kr och en uppläggningsavgift 320 kr till.

  Expresskredit är ett låneinstitut som startade redan år 2008. Därmed har de en hel del erfarenhet av att erbjuda lånetjänster. Företaget ägs utav GF Money Consumer Finance.

  Expresskredit erbjuder kontokrediter på upp till 30 000 kr som man kan använda till valfritt ändamål då lånet tas utan säkerhet. Löptiden är flexibel och beror på hur stor del utav krediten som man utnyttjar. Expresskredits kontokredit fungerar precis som ett kreditkort. Skillnaden är att man för över pengarna till sitt egna bankkonto istället för att bära runt på ett kreditkort.

  Ansöka hos Expresskredit

  Att ansöka om en kontokredit hos Expresskredit är mycket enkelt. Man fyller i deras onlienansökan och specificerar hur mycket man önskar låna. Man identifierar sig genom att signera med sitt BankID.

  När Expresskredit handlägger ansökan så tar de en kreditupplysning. Denna kommer dock inte från UC utan från ett annat företag. Därmed behåller man sin kreditvärdighet intakt.

  Räkneexempel för Expresskredit

  Om man lånar 15 000 kr och uttnyttjar hela beloppet så får man en nominell ränta på 39,3% och en effektiv ränta på 56,73%. Uttagsavgiften är 49 kr och en uppläggningsavgift om 320 kr tillkommer. Dessutom tas en avgift om 35 kr per avi ut. För en återbetalningstid om 12 månader så blir det 1 780 kr att återbetala per månad. Det totala beloppet att återbetala blir 21 055 kr.

  Den effektiva räntan hos Expresskredit är på 51,95 – 77,75 % och bestäms individuellt efter att en kreditupplysning har tagits. Ju bättre ekonomi låntagaren har desto lägre blir räntan.

  Kundservice varje vardag

  Expresskredit har duktiga handläggare som finns på plats varje vardag. De handlägger då alla ansökningar, genomför utbetalningar och svarar på frågor. Genom att kontakta Expresskredit kan man även få hjälp med sin ansökan. De håller öppet måndag till fredag kl 08:00 – 18:00 och nås per mejl och telefon.

  Recension - Expresskredit
  Betyg 70100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Låntagaren måste ha fyllt 18 år och vara max 72 år gammal.
  • Låntagaren måste vara svensk medborgare och ha varit folkbokförd i Sverige i minst fem år.
  • Låntagaren måste ha en deklarerad årsinkomst under de senaste två åren.
  • Låntagaren får ej ha någon betalningsanmärkning eller ha något skuldkonto hos Kronofogden.
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  • Underskrift
  • Skickad ID-handling
  Avi-avgift:35 kr Uppl.avgift: 320 kr