Eurolimit

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Löptid på upp till 60 månader
  • Eurolimit är en stabil långivare
  • Lånebeslut inom 24 timmar
  Nackdelar:
  • Kundservicen är inte öppen på helger.
  • Du får inte ha betalningsanmärkningar
  • Du måste vara minst 25 år gammal.
  • Räntan kan bli högre om du har sämre kreditvärdighet.

  Eurolimit är en långivare som erbjuder privatpersoner lån utan säkerhet på 5000 – 50 000 kr. Deras lån kan betalas tillbaka med en löptid på 6 – 60 månader.

  Detta företag har sitt huvudkontor i Stockholm och ingår i WS Finance Global AB som är en stabil aktör som blivit belönad med högsta kreditvärdighet.

  Eurolimits erbjudande

  Hos Eurolimit kan du låna 5000 – 50 000 kr och välja en återbetalningstid på mellan 6 – 60 månader. Den valbara löptiden varierar dock beroende på hur mycket du lånar, vilken man kan välja för olika lånebelopp ser man direkt i låneansökan.

  Såhär ansöker man om lån hos Eurolimit

  För att ansöka om lån hos Eurolimit så fyller du i ansökningsformuläret på deras hemsida. Man börjar först med att välja hur mycket man vill låna, sedan väljer man vilken återbetalningstid man vill ha. Då det är gjort så går man vidare till nästa steg i processen och fyller i sina personliga uppgifter. Sedan är det bara att skicka in sin ansökan och vänta på besked. Hela processen är mycket smidigt och tar endast ett fåtal minuter att genomföra. Du kommer att få ett beslut så fort som möjligt, senast inom 24 timmar beroende på när ansökan är gjord och skickad. Efter ett positivt beslut så kommer Eurolimit överföra pengarna till ditt bankkonto inom 1 – 3 bankdagar beroende på vilken bank du har.

  Räntor och avgifter

  Ditt beviljade lån kommer med en ränta som bestäms individuellt och baseras på lånebelopp, löptid och kreditvärdighet. En sedvanlig kreditupplysning tas vid varje ansökan. Vid lägre belopp används Bisnode som kreditupplysningsföretag och vid högre belopp tas en UC. Eurolimits årsränta sträcker sig mellan 17 – 39,5 %, medans den effektiva räntan uppgår till 34.6 – 87.91 %. Förutom den årliga räntan tillkommer också en uppläggningsavgift på 495 kronor och aviavgifter på 40 kronor vid varje utsänd faktura.

  Kundservice

  Eurolimit har en hjälpsam kundservice som nås antingen via telefon eller e-post.

  Öppettiderna är måndag – fredag mellan 09.00 – 17.00.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden