Creditstar

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Väl betrodd internationell långivare
  • God kundservice
  • Tydlig information
  Nackdelar:
  • Låga belopp
  • Ny kund kan endast låna 2500 kr
  • Korta löptider
  • 15 kr för sms-ansökan
  • Ej öppet på helger

  Popularitet

  Creditstar har funnits sedan 2006 och är en del av den stora internationella aktören Creditstar Group. Eftersom långivaren har funnits i så pass många år, är det säkert många som känner till dem. Men då det är en ny långivare för smslån på sverigekredit.se, har vi ingen tydlig statistik på populariteten än. Detta kommer uppdateras inom kort.

  Godkända ansökningar

  Sverigekredit.se har inga nuvarande uppgifter på antalet godkända ansökningar, men eftersom åldergränsen är 18 år, finns det goda förutsättningar för dig som låntagare att få din ansökan godkänd. Notera också att lån upp till 5.000 kan du göra som ny kund, endast återkommande kunder får låna upp till 20.000 kr.
  Siffror och statistk på Creditstars godkända ansökningar kommer uppdateras på sidan inom kort.

  Trygghet och Service

  Kreditgivaren har dessvärre gått back de senaste åren och har således en god anledning till varför lånen de erbjuder är så pass små. Detta är alltså inte ett optimalt tillstånd för att anses som ett tryggt finansbolag.

  Men Creditstar anses trots det vara en ansvarsfull långivare, med stort engagemang att informera sina kunder om de lån och eventuella risker som kan tillkomma efter en beviljad ansökan. Antalet nöjda kunder kan påvisas genom den statistik bolaget redovisar, då mer än 90% av låntagarna är nöjda med den service som har erbjudits. Kundservice har telefontider mellan 8 – 17 varje vardag som också höjer deras service-status.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren för att få beviljat lån hos Creditstar är tydliga och grundläggande. Du måste vara svensk medborgare med en godkänd ID-handling, vara 18 år fyllda, ha en kontinuerlig fast årsinkomst samt kunna identifiera dig via din internetbank. Kreditupplysningen är inte via Upplysningscentralen, vilket gör det möjligt att ta lån utan UC.

  Tjänsten som erbjuds är av god kvalitet och förutsätter att låntagaren är ärlig för ett gott förtroende mellan båda parter. Tillhörande tjänster såsom rådgivning och den utförliga information som hemsidan erbjuder, förhöjer värdet för kvalitet.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden