Compari

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Enkel och snabb ansökan
  • Lån upp till 600 000 kronor
  • Låneerbjudanden från 30 banker och långivare
  • Kostnadsfritt och icke-bindande
  • Skyddade personuppgifter
  Nackdelar:
  • I dagsläget ingen live-chatt men du kan enkelt nå Compari per telefon eller e-post

  Comparis Popularitet

  Compari är en låneförmedlingstjänst som samarbetar med låneförmedlaren Sambla AB. Med en enda ansökan och kreditupplysning får du erbjudanden från 30 banker och långivare att jämföra mellan i lugn och ro. Deras mål är att ha nöjda kunder och att snabbt och tryggt kunna erbjuda dig de bästa lånen.

  Godkända ansökningar

  Här går det enkelt att göra en låneansökan på belopp mellan 5 000 kronor och 600 000 kronor. Det tar bara några minuter att fylla i ansökningsformuläret. Därefter blir din ansökan hanterad av Sambla som sätter ihop låneerbjudanden och ger dig återkoppling på din ansökan redan samma dag.

  För att få din ansökan beviljad krävs att du är myndig, har ett svenskt personnummer och adress, samt att du har någon form av stadig inkomst. Vid ansökan görs en enda kreditupplysning via UC.

  Du kan ansöka om lån trots betalningsanmärkning. Kravet är dock att du har en fast inkomst på minst 10 000 kr i månaden och är skuldfri hos Kronofogden sedan minst 6 månader tillbaka.

  Trygghet och service

  Compari är mån om dig som kund. Hemsidan är SSL-certifierad och använder sig av ett krypterat formulär för att skydda dina personuppgifter. Om du behöver komma i kontakt med dem går det både att ringa och mejla. De svarar alltid på ditt mejl inom 24 timmar.

  För frågor som rör din ansökan efter att den är inskickad kontaktar du Sambla. Deras kundtjänst är tillgänglig mellan 09.00 – 20.30 de flesta vardagar, med undantag för onsdagar och fredagar då kundtjänsten öppnar 13.00 (onsdag) respektive stänger 17.00 (fredag).

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden