CashBuddy

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Populär långivare
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Enkel och smidig tjänst
  • Tryggt och stabilt bolag
  Nackdelar:
  • Dyrt vid lång löptid
  • Godkänner få ansökningar

  Popularitet

  Våra användare på Sverigekredit ser Cashbuddy som ett av de bästa alternativen när det kommer till mindre lån. Statistiken visar att långivaren är en av de 10 populäraste kreditbolagen på Sverigekredit, alla kategorier. Detta är kanske inte så konstigt med tanke på att de erbjuder längre löptid och lägre månadskostnad än de flesta andra kreditbolag.

  Godkända ansökningar

  Konstigt nog godkänner inte Cashbuddy en stor andel av de som besöker dem och ansöker om deras lån. Statistiken visar att de ligger något under medel med godkända ansökningar, vilket är något märkligt då de godtar mer än en betalningsanmärkning.

  Trygghet och Service

  Cashbuddy ägs av företaget JSM Capital AB som visar stabilare siffror än de flesta andra aktörer i branschen. Även om företaget inte utåt sett vill koppla samman Cashbuddy med Cash2you, så är det samma ägare som driver verksamheterna. Båda varumärkena går riktigt bra och är populära hos Sverigekredit, därför bedömer vi att du tryggt kan ansöka hos Cashbuddy.

  Servicen och tillgängligheten till kundtjänst är milt sagt den sämsta i branschen. Cashbuddy erbjuder kundtjänst mellan 09:00 – 12:30 och under den tiden bör det vara stort tryck på deras telefoner. Cashbuddy uppmanar sina kunder att använda e-legitimation (BankID) för att legitimera sig, vilket tydligt visar att de inte är intresserade av personlig kontakt med sina kunder. Ett stort minus för detta!

  Villkor och Kvalitet

  Cashbuddy kan godkänna din ansökan trots att du har flera betalningsanmärkningar, under förutsättning att du uppfyller deras övriga krav och villkor. Du måste dock vara minst 20 år och samtliga kreditupplysningar görs genom UC (Upplysningscentralen).

  Kvaliteten på tjänsten ifrågasätter vi inte då hundratals användare på Sverigekredit lånat pengar hos Cashbuddy, utan klagomål eller negativ kritik. Låneprocessen är enkel och det märks att långivaren lagt ner energi på att skapa en enkel och tydlig onlinetjänst som mer eller mindre ska sköta sig själv. Detta är dock på både gott och ont för dig som kund.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden