CashBuddy

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Enkel och smidig tjänst
  • Tryggt och stabilt bolag
  Nackdelar:
  • Dyrt vid lång löptid
  • Godkänner få ansökningar

  Om Långivaren

  När du utforskar dina alternativ för att låna pengar, är Cashbuddy en intressant aktör att överväga. De har varit aktiva sedan 2006 och står ut i mängden genom sitt unika tillvägagångssätt för att bedöma låneansökningar. På Cashbuddy fokuserar de mer på din framtida betalningsförmåga än på din ekonomiska historik. Detta betyder att även om du har haft finansiella utmaningar tidigare, kan du fortfarande ha möjlighet att få ett lån.

  Med Cashbuddy får du en långivare som ser bortom traditionella bedömningar. De anser att alla förtjänar en chans att förbättra sin finansiella situation, oavsett vad som hänt tidigare. Detta gör dem till en passande partner för dig som kanske inte uppfyller alla kriterier hos traditionella banker.

  Det som också gör Cashbuddy speciellt är deras engagemang i samhället, särskilt inom idrotten. Genom att stödja olika idrottsföreningar, bidrar de till en positiv samhällsutveckling och ger tillbaka till gemenskapen.

  När du överväger Cashbuddy som din långivare, kan du vara säker på att du väljer en partner som är mer intresserad av din framtid än din förflutna, och som aktivt bidrar till samhället. Oavsett om du har betalningsanmärkningar eller inte, kan Cashbuddy vara en väg att gå för att möta dina finansiella behov.

  Ränta och övriga kostnader

  När du lånar pengar från Cashbuddy, är det viktigt att du är medveten om deras ränte- och kostnadsstruktur. För tillfället erbjuder de en fast årsränta på 28,40%, vilket innebär att räntan inte förändras under lånets löptid. Denna ränta adderas till din skuld varje månad.

  Cashbuddy till ett alternativ är deras effektiva årsränta, som för närvarande ligger på 32,41%. Detta är en viktig siffra att ha i åtanke, eftersom den inkluderar den nominella räntan och andra kostnader relaterade till lånet.

  Som ett exempel: Om du lånar 25 000 kr över en period på 4 år med Cashbuddy, kommer din månadskostnad att vara 877 kr. Totalt kommer du att behöva återbetala 42 098 kr. Detta inkluderar all ränta och avgifter under låneperioden.

  En annan fördel med Cashbuddy är att de inte har några månadsavgifter eller uppläggningsavgifter, vilket kan göra lånet mer överkomligt för dig. Dock bör du vara medveten om att en påminnelseavgift på 60 kr tillkommer om du missar en betalning. Det finns dock ingen förseningsavgift.

  Webbplats och ansökan

  När du vill ansöka om lån hos Cashbuddy, börjar du med att legitimera dig med ditt BankID direkt på deras hemsida. Det är en enkel och säker process som garanterar att bara du kan ansöka om lån i ditt namn. Kom ihåg att du inte kan ansöka om lån via telefon, men Cashbuddy välkomnar dig att ringa dem om du behöver hjälp med din onlineansökan.

  Cashbuddy hanterar din ansökan mellan klockan 08:00 och 17:00 på vardagar. Direkt på skärmen får du ett första besked om ditt lån har blivits beviljat, om det fått avslag, eller om de behöver granska din ansökan manuellt. Oavsett utfallet skickas alltid ett svar till dig brevledes inom 24 timmar från det att din ansökan inkommit på en vardag.

  I vissa fall kan Cashbuddy behöva kompletterande dokumentation från dig för att kunna fatta ett beslut om ditt lån. Det kan röra sig om lönespecifikationer, arbetsgivarintyg, eller en kopia av din giltiga ID-handling. Dessa dokument hjälper till att styrka de uppgifter du angivit i din ansökan och påskyndar processen.

  När din ansökan väl är godkänd, betalas lånet ut till det bankkonto du angivit, vanligtvis inom 1-2 bankdagar. Detta snabba och effektiva utbetalningsförfarande gör att du kan få tillgång till dina lånade pengar utan onödig väntan.

  Hundratals användare på Sverigekredit har lånat pengar hos Cashbuddy, utan klagomål eller negativ kritik. Låneprocessen är enkel och det märks att långivaren lagt ner energi på att skapa en enkel och tydlig onlinetjänst som mer eller mindre ska sköta sig själv.

  Trygghet och support

  Cashbuddy tar din trygghet och support på största allvar. De förstår att när det gäller lån är transparens och tillförlitlig kundservice av yttersta vikt. Därför har de skapat en kundtjänst som är både tillgänglig och hjälpsam, redo att assistera dig med alla dina frågor eller funderingar.

  Du kan enkelt kontakta Cashbuddys kundtjänst via telefon eller e-post. De är tillgängliga under vardagar och strävar efter att erbjuda snabba och informativa svar på dina frågor. Deras öppettider är från 09:00 till 12:00 samt 13:00 till 16:00, och även om det kan vara högt tryck på telefonerna, gör de sitt bästa för att hantera alla förfrågningar effektivt och professionellt.

  Cashbuddy värnar också om din integritet och personuppgifter. De använder sig av säkra och krypterade metoder för att hantera dina uppgifter, vilket garanterar att din finansiella information förblir konfidentiell. Denna höga standard på dataskydd speglar deras engagemang för att skapa en trygg och säker miljö för sina kunder.

  Dessutom arbetar Cashbuddy ständigt med att förbättra sin kundupplevelse. De tar emot feedback och recensioner från sina kunder för att kontinuerligt utveckla och anpassa sina tjänster. Detta kundorienterade tillvägagångssätt gör att du som låntagare kan känna dig trygg och väl omhändertagen under hela låneprocessen.

  Villkor hos Cashbuddy

  Hos Cashbuddy är du välkommen att ansöka om lån om du är minst 20 år gammal. För att säkerställa en ansvarsfull långivning krävs att du uppfyller deras inkomstkrav. Du måste även vara folkbokförd i Sverige, vilket är en grundläggande förutsättning för att bli beviljad ett lån. Cashbuddy är en flexibel långivare som accepterar ansökningar även från dig som har betalningsanmärkningar, vilket visar på deras vilja att tillmötesgå kunder med varierande ekonomisk bakgrund. Däremot är det viktigt att du inte har någon aktuell skuld hos Kronofogden. Vid ansökan kommer en kreditupplysning att tas via UC (Upplysningscentralen) för att bedöma din kreditvärdighet.

  Sammanfattning och betyg

  • Om Långivaren: Kundcentrerad med fokus på framtida betalningsförmåga (4/5)
  • Ränta och Övriga Kostnader: Jämförelsevis hög ränta, transparenta avgifter (3/5)
  • Webbplats och Ansökan: Enkel och användarvänlig onlineprocess (4/5)
  • Trygghet och Support: Begränsade kundtjänsttider (3/5)
  • Villkor: Flexibla, även med betalningsanmärkningar, men strikta inkomstkrav (4/5)

  Cashbuddy utmärker sig som en alternativ långivare på den svenska marknaden, särskilt för de som kanske stöter på hinder hos traditionella banker. Deras förmåga att erbjuda lån baserat på framtida betalningsförmåga, tillsammans med en enkel och transparent låneprocess, gör dem till ett möjligt val för en bred grupp låntagare. Totalpoäng: 18/25


  Cashbuddy recension 4 av 5 stjärnor

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden