Thorn

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Trygg och känd långivare
  • Godkänner många ansökningar
  • Erbjuder låneskydd
  • Bra service och kundtjänst
  Nackdelar:
  • Hög ränta
  • Undermålig hemsida

  Popularitet

  Thorn är ganska genomsnittliga i popularitet hos Sverigekredit men det finns förmodligen en logisk förklaring till det. Varumärket är välkänt men förknippas främst med sin uthyrning av elektronikprodukter. Detta kan styrkas av att systerbolaget Leasy är mer populärt men erbjuder exakt samma tjänst som Thorn.

  Godkända ansökningar

  När det kommer till godkända ansökningar så imponerar Thorn med fantastisk statistik som visar att en mycket stor andel av de som väljer långivaren får sina ansökningar godkända. Faktum är att över 20% av alla som besöker Thorn får en godkänd låneansökan, vilket är bland den högsta siffran som vi noterat på Sverigekredit.

  Trygghet och Service

  Thorn är förstås ett mycket tryggt företag då det funnits i många herrans år på den Svenska marknaden. Vi kan inte ge annat än högsta betyg för tryggheten när det kommer till Thorn, speciellt då de också är bekräftade av våra användare med ett flertal varumärken och tjänster.

  Servicen är bra hos Thorn, speciellt med tanke på att de har en stor kundtjänstavdelning som finns tillgänglig 6 dagar i veckan på generösa tider. Det går alltid lätt och snabbt att komma i kontakt med långivaren och ärenden hanteras professionellt. Deras kundtjänst är kanske inte så personlig men den fyller sin funktion och hjälper snabbt när det behövs.

  Villkor och Kvalitet

  Thorn’s tjänst räknas som ett privatlån och inte ett snabblån, vilket gör att villkoren för lånen är helt motiverade. Med ett maxbelopp på 100 000 kr och en löptid på upp till 7 år så krävs det lite hårdare villkor än hos långivare av snabblån. Det är även normalt i dessa fall att inte godta betalningsanmärkningar.

  Thorn är rakt igenom ett kvalitativt bolag som bedriver en minst sagt seriös verksamhet. Tjänsten är smidig och hanteringen är professionell. Man kan dock önska mer av deras hemsida med låneerbjudandet då den innehåller väldigt lite information.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden