Zmarta

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Generösa lånevillkor
  • inga dolda avgifter
  • Snabb live chat
  • Erbjuder fler tjänster
  Nackdelar:
  • Ej kundtjänst på helger

  Om långivaren

  Zmarta, är en etablerad och populär låneförmedlare i Sverige som har funnits i över 20 år och expanderat till att bli en stor aktör inte bara i Sverige utan även i övriga Norden. Zmarta erbjuder en mängd olika lånemöjligheter inklusive privatlån, kontokredit, snabblån samt företagslån.

  Med sin bredd av låneprodukter och imponerande kundbas med över 1,2 miljoner nöjda kunder sedan 2019. Har de skapat sig ett gott rykte i branschen.

  Ränta och övriga kostnader

  Zmartas räntesatser varierar beroende på lånetyp och individuell bedömning. En av fördelarna med att välja Zmarta är att du inte behöver betala någon uppläggningsavgift när du tar ett lån, vilket gör det ännu mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som låntagare.

  För ett annuitetslån på 180 000 kr och 10 års löptid erbjuder Zmarta en rörlig ränta på 6.99%, vilket ger en effektiv ränta på 7.22%. Startavgiften och aviavgiften är noll kronor. Det totala återbetalningsbeloppet för lånet blir 243 435 kr, med en månadskostnad på 2 549 kr under 120 månader.


  Observera att räntesatserna och kostnaderna kan variera och bör kontrolleras vid ansökningstillfället.

  Via Zmarta får du konkurrenskraftiga räntor och kostnader. Den effektiva räntan varierar beroende på lånetyp, men den ligger inom det normala intervallet för branschen. Dessutom kan de erbjuda attraktiva erbjudanden som betalningsfria månader, vilket ger flexibilitet för dig som låntagare.


  Webbplats och ansökan

  Zmartas webbplats är tydligt utformad och har ett användarvänligt design. När du kommer till deras hemsida möts du av en överskådlig meny där du enkelt kan navigera mellan de olika typerna av lån de erbjuder. Allt från privatlån, snabblån till företagslån – du kan lätt hitta den typ av lån du söker. Varje lånekategori har sin egen sida med detaljerad information, vilket gör det enkelt att förstå de specifika villkoren för varje lån.

  Ansökningsprocessen hos Zmarta är snabb och okomplicerad. Du behöver bara fylla i dina personuppgifter, hur mycket du vill låna och över hur lång tid. Du får också direkt en uppskattning av månadskostnaden baserat på den information du har angivit. Zmarta strävar efter att göra processen så enkel som möjligt för låntagare, vilket innebär att du kan slutföra din ansökan inom några minuter.

  Enbart en kreditupplysning hos UC kommer att göras i processen, vilket innebär att ditt kreditvärde inte kommer att påverkas i onödan.

  Hemsidan använder en säker SSL-anslutning, vilket innebär att din personliga information skyddas när du använder sidan. Detta ger dig som användare en extra trygghet när du ansöker om ett lån.

  Zmarta har även en omfattande FAQ-sektion där de mest vanliga frågorna är besvarade. 

  Trygghet och support

  Servicen hos Zmarta är mycket stark och dem visar på stor expertis. De finns tillgängliga måndag till fredag mellan 08.00 -17.00. Om du önskar svar via epost får du snabbt svar på kontorstider. Positivt för dig som inte vill ringa eller har en enkel fråga, är att du snabbt kan komma i kontakt med deras kundtjänst genom en live chat som finns deras på hemsida.

  Zmarta har fått övervägande positiva kundomdömen på Trustpilot, I skrivande stund över 19 000 omdömen vilket tyder på en framstående kundupplevelse med deras tjänster.

  Villkor

  För att ansöka om lån hos Zmarta finns det vissa grundkrav som du behöver uppfylla. Först och främst måste du ha fyllt 18 år, vilket är den lagliga åldern för att kunna ansöka om lån i Sverige. Vidare måste du ha en årsinkomst på minst 100 000 kr. Detta inkomstkrav är viktigt eftersom det säkerställer att du har förmågan att betala tillbaka lånet.

  Förutom dessa krav, måste du vara folkbokförd och bosatt i Sverige. Detta är en standardprocedur för alla långivare i Sverige och garanterar att alla låneprocesser följer svensk lag.

  Ett viktigt villkor att notera är att du inte får ha några obetalda skulder hos Kronofogden. Med obetalda skulder menas en innestående skuld hos Kronofogden som man inte har betalat av ännu. Det är dock viktigt att notera att detta inte innebär att du inte kan få ett lån om du har betalningsanmärkningar. Trots betalningsanmärkningar kan du fortfarande bli beviljad lån hos vissa banker och långivare.

  Dessa villkor är tydliga och rättvisa, och följer den vanliga standarden i låneindustrin.

  Sammanfattning och betyg

  • Etablerad och välkänd aktör med många produkter (5/5)
  • Konkurrenskraftiga kostnader och tydliga priser, inga dolda avgifter (5/5)
  • Säker och användarvänlig hemsida (5/5)
  • Pålitlig kundtjänst och positiva omdömen, stängt på helger (4/5)
  • De ställer inga ovanliga krav på dig som låntagare, du får dock inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden (5/5)

  Med ett starkt engagemang för kundtillfredsställelse och ett brett utbud av låneprodukter, har Zmarta etablerat sig som en ledande aktör på marknaden. Genom att kombinera användarvänlighet, konkurrenskraftiga priser och pålitlig kundsupport, skapar Zmarta en låneupplevelse som är svår att slå. Poäng 25/25

  Kundrecension av Zmarta med högt betyg, fem stjärnor på skärmen för positiv feedback

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden