Sambla

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Gratis jämförelse av bankernas räntor
  • Möjlighet att amortera av lånet när som helst
  • Du binder dig inte till något när du gör en jämförelse
  • Signera lånehandlingen med BankID
  Nackdelar:
  • Krav på anställning
  • Kundtjänst stängt på helger
  • Dåliga öppettider hos kundtjänst på helger och vid lunchtid

  Samblas popularitet

  Den nya generationens låneförmedlare – det är vad Sambla kallar sig själva för. De öppnade upp portarna 2014 och har hållit fast hårt vid sin filosofi om ge det bästa möjliga lånet till dig som låntagare. De har vuxit stort sedan starten och kunde redan 2017 stoltsera med över hela 140 medarbetare på sina kontor i Stockholm, Lund och Oslo.

  En favorit bland kunderna, med högt betyg på Trustpilot inom lån.

  Samblas medarbetare har en bra meritlista med över 280 000 kunder som de hjälp finna de bästa lånen i både Sverige och Norge. De har en hög kundnöjdhet på 9,5 på Trustpilot, det högsta betyget av alla och det talar sitt tydliga språk. De lägger stor vikt vid vilka banker man samarbetar med för att kunna ge dig som kund den bästa upplevelsen och de perfekta villkoren när du ska låna pengar.

  Eftersom bankerna ofta förmedlar olika villkor till olika ansökande så är det väldigt svårt att veta just vilken bank som är bäst för en själv, förrän man frågat. Hos Sambla kommer du få erbjudanden från upp till 35 olika banker – och vilken som är bäst för dig kan du själv välja tillsammans med en av våra personliga rådgivare.

  Godkända ansökningar

  Eftersom bankerna ofta förmedlar olika villkor till olika ansökande så är det väldigt svårt att veta just vilken bank som är bäst för en själv, förrän man frågat. Hos Sambla kommer du få erbjudanden från upp till 35 olika banker – och vilken som är bäst för dig kan du själv välja tillsammans med en av våra personliga rådgivare. Detta gör att de har möjlighet att ge just dig lån, ett lån som passar perfekt och har därmed en hög andel godkända ansökningar.

  Trygghet och Service

  Sambla är även, som alla av våra andra låneförmedlare och banker, under tillsyn av Finansinspektionen. Finansinspektionens tillsyn tycker vi ger trygghet för att de agerar gott och ansvarsfullt. De omfattas även av den statliga insättningsgarantin, som gäller för alla svenska banker och kreditmarknadsbolag.

  De har en bra service i form av en informationsrik sektion på hemsidan med FAQ’s. Och behöver du kontakta kundtjänst så kan du göra detta via telefon eller mail. Kundtjänst har  bara öppet under veckodagar, dock ganska sent in på kvällarna – se telefonnummer och öppettider på kundtjänst här till höger.

  Villkor och Kvalitet

  Det kostar ingenting att använda sig av låneförmedlaren Sambla. När du ansöker om lån via de tas endast en kreditupplysning på dig.
  De förmedlar privatlån i ett spann från 5 000 kr till 600 000 kr, privatlån kräver inte heller någon pant vilket kan vara bra att veta.

  • Minst 18 år gammal
  • Månadsinkomst på minst 10 000 kr
  • Anställning (fastanställd, egenföretagare eller pensionär)
  • Skuldfri hos Kronofogden i minst 6 månader
  • Det är bra men absolut inget krav att du är fri från betalningsanmärkningar

  Hos Sambla kan du använda dig av BankID för att verifiera lånet.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden