re:member

re:member är kanske mest kända för sina förmånliga kreditkort, men nu erbjuder långivaren även förmånliga privatlån. Hos re:member kan du ansöka om lån på 10.000 - 350.000 kr som du återbetalar på upp till 12 år.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Trygg och etablerad långivare
  • Svar direkt på ansökan
  • Tydliga med sina räntor
  • Enkel och tydlig information
  Nackdelar:
  • Ej kundtjänst via e-post
  • Ej tillgängliga under helg

  Popularitet

  re:member har länge funnits med på Sverigekredit med sina förmånliga kreditkort, men själva lånetjänsten är de helt nya med. Sedan lanseringen av re:member privatlån så har populariteten skjutit i höjden. Det är hundratrals privatpersoner som varje månad väljer långivaren och ansöker om lånet.

  Godkända ansökningar

  Vi har alltid upplevt att re:member överlag är en hjälpsam långivare och en etablerad aktör med goda resurser. Detta kan vi bekräfta då re:member godkänner en väldigt stor del ansökningar jämfört med långivare av privatlån. Långivaren visar mycket bra statistik, så om du vet med dig att du har en sund ekonomi, en fast inkomst utan betalningsanmärkningar, så har du goda chanser till lån hos re:member.

  Trygghet och Service

  Bolaget Entercard Sverige AB har funnits sedan 2004 och är idag ett enormt stabilt bolag med kraftig tillväxt och goda ekonomiska resurser. Med ca 200 anställda, en omsättning på 1,5 miljarder och en vinstmarginal på nästan 30%, så kan man dra slutsatsen av att företaget går exceptionellt bra.

  Servicen hos re:member är likvärdig många andra banker, men vi tycker trots det att både re:member och fler banker och kreditbolag borde erbjuda kundtjänst på helger. re:member erbjuder heller inte kundtjänst via e-post, vilket är något negativt. Utöver detta har vi endast goda erfarenheter av långivaren.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren för att få låna hos re:member är både enkla, tydliga och generösa. Så länge du är minst 18 år, ej har betalningsanmärkningar och minst 120.000 kr om året i inkomst, så uppfyller du de grundläggande kraven för ett lån. Vilken ränta du får bestäms utefter din kreditvärdighet, alltså hur stor inkomst du har, hur mycket skulder du har sedan tidigare och om du har haft betalningssvårigheter tidigare.

  Kvaliteten på re:members tjänster håller hög nivå och vi kan inte hitta några direkta problem med deras lånetjänst. Som vanligt så ger re:member mycket tydlig och enkel information, utan att på något vis krångla till det. Hela processen är enkel och de har lyckats sammanställa alla villkor, krav och tjänsten på ett kortfattat med bra sätt.

  Recension - re:member
  Betyg 34100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Minst 18 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Minst 120.000 kr i årsinkomst
  • Ej betalningsanmärkningar
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 29 kr Uppl.avgift: 395 kr