Extrakredit

Extrakredit

Info om Extrakredit

Ränteexempel

Belopp: 10.000 kr
Löptid: 1 år
Ränta: 119%
Effektiv ränta: 211%
Lånekostnad 7532 kr
Månadsbelopp: 1461 kr
Att återbetala: 17.532 kr
Totalbetyg: 47/100
Popularitet Medel (9/20)
Godkända ansökningar Medel (9/20)
Prisnivå Medel (9/20)
Trygghet & service Medel (9/20)
Villkor & kvalitet Medel (11/20)
Förklaring av betyg

Utbetalningstider:
Max 2 bankdagar

Kundtjänst:
Öppet vardagar 10:00 - 12:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Swedish Credit Group AB
BOX 396
541 28 Skövde
Organisationsnr. 556837-5124
Extrakredit är en lånetjänst för dig som snabbt behöver ett mindre lån på upp till 20.000 kr. Lånet kan återbetalas på upp till 2 år och ansökan samt legitimering sker på nätet via BankID.
Jämför Extrakredit med andra långivare
Fördelar:
  • Ansök online och få svar direkt
  • Legitimering via BankID
  • Få räkningen till din e-post
Nackdelar:
  • Öppet endast 10 - 12
  • Undermålig information

Popularitet

Extrakredit är ett nytt kreditbolag hos Sverigekredit där populariteten varit förhållandevis låg med tanke på att långivaren är ny i vår jämförelse. En anledning kan vara att långivaren inte är så ny på den svenska marknaden och att de flesta känner till Extrakredit och deras tjänst.

Godkända ansökningar

Extrakredit godtar inte betalningsanmärkningar, men trots detta så är det ganska många som får sina ansökningar godkända, speciellt med tanke på de få som väljer att ansöka hos Extrakredit. Vi bedömer att chanserna är förhållandevis goda så länge de grundläggande villkoren uppfylls.

Trygghet och Service

Grandvik AB, som är företaget bakom Extrakredit, driver hela tre varumärken som alla erbjuder olika former av utlåning. Det krävs stora resurser i form av pengar för att driva så många varumärken, men trots detta så ser bolagets siffror helt klart sunda ut.

Servicen hos Extrakredit kunde vara mer tillgänglig, speciellt med tanke på att du endast kan nå deras kundtjänst på telefon mellan 10:00 – 12:00 på vardagar. Detta är mycket sämre service än vad de flesta långivare erbjuder, vilket är anledningen till att vi ger ett lågt betyg här.

Villkor och Kvalitet

Villkoren för att få låna pengar hos Extrakredit är klart sunda och positivt är att de beskriver sin prissättning och hur deras verksamhet fungerar genom en video på hemsidan. Du måste vara 18 år, tjäna minst 120.000 kr per år och ej inneha några betalningsanmärkningar, vilket är normala och sunda villkor.

Kvaliteten på själva tjänsten har vi inga anmärkningar på men önskvärt vore mer information på deras hemsida, men utöver det så är hemsidan långt ifrån en av de sämre i branschen. Extrakredit och Grandvik AB som är bolagsnamnet, upplevs överlag seriöst och kvalitativt.

Recension - Extrakredit
Betyg 47/100

Villkor

  • Minst 18 år gammal
  • Svensk medborgare
  • Ej inneha betalningsanmärkningar
  • Årlig inkomst på minst 120 000 kr
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 0 kr
Uppl.avgift: 0 kr
Ansökningsavgift: 0 kr