Nettofinans

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Högt maxbelopp
  Nackdelar:
  • Låg popularitet
  • Godkänner få ansökningar
  • Inte helt trygga
  • Ej kundtjänst på helger

  Popularitet

  Nettofinans är inte ett av de populärare bolagen i smslån branschen. Det är förhållandevis få användare som klickar sig till Nettofinans och statistiken håller en jämn, låg kurva.

  Godkända ansökningar

  Här har Nettofinans nästan alltid visat låg statistik och precis som med populariteten så är det en jämn, låg kurva som inte visar några tendenser till att ändra sig.

  Trygghet och Service

  Av olika interna och externa anledningar så känner vi oss inte helt trygga med Nettofinans. Tillgångarna i bolaget är ganska små i förhållande till det antal varumärken de arbetar med, vilket inte borgar för stor trygghet.

  Servicen har vi inget att invända kring men det är heller inte imponerande att Nettofinans håller helt stängt på helger.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren för att få låna hos Nettofinans är sunda men något tuffare än hos många andra snabblånföretag. Åldersgränsen 20 år är vanligare bland större lån, t.ex privatlån. En fördel är att de kan godta betalningsanmärkningar

  Kvaliteten på tjänsten går inte att ifrågasätta och vi har ännu inte fått eller hört några klagomål från deras kunder. Hemsidan känns gedigen och tillräckligt enkel för att de flesta ska förstå hur allt fungerar. Informationen på hemsidan är också fullt tillräcklig.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden