Mobillån

Hur mycket vill du låna?

Hos Mobillån kan du som låntagare ansöka om ett lån på upp till 30 000 kr. Du använder bara så mycket av din kredit som du behöver. Mobillån använder sig utav Bisnode.

Det finns andra alternativ på marknaden som vi rekommenderar. Se vår topplista nedan.

Lån anpassade för dig
Lån anpassade för dig

Mobillåns erbjudande

Hos Mobillån kan du låna som mest 30 000 kr och som minst 1 000 kr. Löptiden är flexibel. Om du har en betalningsanmärkning eller en skuld hos Kronofogden så kan du inte ansöka om ett lån hos Mobillån.

Låna av Mobillån

Att låna av Mobillån är mycket enkelt och du identifierar dig genom att signera ansökan med ditt BankID. Du får snabbt ett besked om din låneansökan är godkänd eller ej. Detta så snart Mobillån har tagit en kreditupplysning för att säkerställa din goda återbetalningsförmåga-

Räntor och avgifter

Spannet för den effektiva årsräntan hos Mobillån är 55 – 377 % och beror på låntagarens kreditvärdighet.

Hos Mobillån tillkommer en uppläggningsavgift på 395 kr och en aviavgift på 35 kr.

Utbetalningstider

Mobillån erbjuder direktutbetalning till kunder med bankkonto hos Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank eller Nordea.

Kundservice

Mobillån har duktiga medarbetare som arbetar i deras kundservice. Oavsett vad man behöver hjälp med eller vilken fråga som har uppstått så kan man kontakta Mobillåns kundservice för att få hjälp.

De öppettider som Mobillåns kundservice har är måndag till fredag kl. 08:00 – 18:00 och lördag kl. 10:00 – 15:00. Söndagar håller de stängt. Mobillåns kundservice kan nås på såväl telefon som på mejl.

Utforska Sveriges lånelandskap med oss, din pålitliga jämförelsetjänst. Med 20,000 användare varje månad och över 30 års samlad erfarenhet, hjälper vi dig hitta de bästa lånen och ger insikter om budgetering och investeringar. Starta din väg mot smartare ekonomiska beslut.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden