Extrakredit

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Ansök online och få svar direkt
  • Legitimering via BankID
  • Få räkningen till din e-post
  Nackdelar:
  • Öppet endast 10 - 12
  • Undermålig information

  Popularitet

  Extrakredit är ett nytt kreditbolag hos Sverigekredit där populariteten varit förhållandevis låg med tanke på att långivaren är ny i vår jämförelse. En anledning kan vara att långivaren inte är så ny på den svenska marknaden och att de flesta känner till Extrakredit och deras tjänst.

  Godkända ansökningar

  Extrakredit godtar inte betalningsanmärkningar, men trots detta så är det ganska många som får sina ansökningar godkända, speciellt med tanke på de få som väljer att ansöka hos Extrakredit. Vi bedömer att chanserna är förhållandevis goda så länge de grundläggande villkoren uppfylls.

  Trygghet och Service

  Grandvik AB, som är företaget bakom Extrakredit, driver hela tre varumärken som alla erbjuder olika former av utlåning. Det krävs stora resurser i form av pengar för att driva så många varumärken, men trots detta så ser bolagets siffror helt klart sunda ut.

  Servicen hos Extrakredit kunde vara mer tillgänglig, speciellt med tanke på att du endast kan nå deras kundtjänst på telefon mellan 10:00 – 12:00 på vardagar. Detta är mycket sämre service än vad de flesta långivare erbjuder, vilket är anledningen till att vi ger ett lågt betyg här.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren för att få låna pengar hos Extrakredit är klart sunda och positivt är att de beskriver sin prissättning och hur deras verksamhet fungerar genom en video på hemsidan. Du måste vara 18 år, tjäna minst 120.000 kr per år och ej inneha några betalningsanmärkningar, vilket är normala och sunda villkor.

  Kvaliteten på själva tjänsten har vi inga anmärkningar på men önskvärt vore mer information på deras hemsida, men utöver det så är hemsidan långt ifrån en av de sämre i branschen. Extrakredit och Grandvik AB som är bolagsnamnet, upplevs överlag seriöst och kvalitativt.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden