Santander

Santander är en av världens största banker som erbjuder privatlån utan säkerhet på upp till 350.000 kr. Långivaren är speciellt erfaren inom finansiering av fordon och efter övertagandet av GE Money Norden så har de idag nästan 1,5 miljoner kunder.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Stor och trygg bank
  • F.r 0 kr i uppläggningsavgift
  • Erbjuder låneskydd
  • Snabbt svar på ansökan
  Nackdelar:
  • Ej kundtjänst på helger

  Popularitet

  Santander är en populär bank på Sverigekredit som många av våra användare verkar känna sig trygga med. Varumärket är bekant för de allra flesta, vilket naturligt gör att Santander till ett alternativ för alla som söker ett förmånligt privatlån.

  Godkända ansökningar

  Santanders privatlån har faktiskt förbättrats något sedan de övertog GE Money’s verksamhet i Norden. Det har tidigare varit förhållandevis få ansökningar hos Santander men nu när bl.a åldersgränsen sänkts till 18 år så ser vi en markant ökning.

  Trygghet och Service

  Santander är faktiskt en av världens största banker, även om många svenskar kanske inte förknippar dem en storbank i Sverige. Att vara kund hos en stor och trygg bank som Santander har flera fördelar, bl.a att du kan teckna ett låneskydd som hjälper dig med månadskostnaderna om du blir arbetslös eller sjuk.

  Servicen är precis som man kan förvänta sig av en så stor bank, professionell och snabb. Som de flesta andra banker och stora kreditbolag så erbjuds kundtjänst på vardagar under kontorstid och det är även då som ansökningar behandlas. Utifrån vår erfarenhet av Santander och ren fakta så bedömer vi att långivaren är trygg och erbjuder en bra service.

  Villkor och Kvalitet

  Santander har i stort sett samma villkor och krav som övriga banker och kreditbolag som erbjuder privatlån. Så länge du har en stadig inkomst, är minst 18 år och inte har några betalningsanmärkningar, så har du en god chans att få din ansökan godkänd.

  Santander håller förstås hög kvalitet med tanke på sin stora och växande verksamhet. Det finns inget speciellt att anmärka på, tjänsten fyller sin funktion och hemsidan är enkel, informativ och användarvänlig. Santander är också ett bra alternativ när du behöver samla små lån och krediter för att sänka dina lånekostnader. Santander erbjuder naturligtvis andra banktjänster, som kreditkort och sparande.

  Recension - Santander
  Betyg 64100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Minst 110 000 kronor i fast årsinkomst
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Minst 18 år gammal
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • Underskrift
  Avi-avgift: 0 kr Uppl.avgift: 0 kr