Tre topp-appar när det kommer till kreditkortsbetalningar

Snabbval
Läser in...

  Tre topp-appar när det kommer till kreditkortsbetalningar utgör sav Apple Pay, Google Pay och Samsung Pay. Man diskuterar ofta vilken av dessa som är bäst och sanningen är att den egentligen inte finns några självklara vinnare.

  Dock så har vi valt för enkelhetens skull att skapa och sammanställa en överskådlig tabell över dessa tre appar inklusive deras egenskaper så att även du ska kunna fatta ett rättmätigt beslut gällande vad som passar just dig!

  Marknadens topp-appar enligt oss!

    Apple Pay Google Pay Samsung Pay
  Kompatibilitet Stöder alla iPhone vilka släppts efter SE-versionen inkluderat Apple Watch, MacBook Pro-modellerna med TouchID, iPad 5:e generationen och framåt, iPad Pro inklusive iPad Mini. Stöd för alla Android-baserade enheter vilka producerats med stöd för NFC- och HCE stöd inklusive KitKat 4.4 eller högre. Stöd för alla modeller vilka släppts efter Galaxy Note 5, Gear Watch och Gear Watch Active, Gear S2-S3
  Tillgänglighet Finns i skrivandes stund tillgänglig i 41-länder. Finns i skrivandes stund tillgänglig i 29-länder. Finns i skrivandes stund tillgänglig i 24-länder.
  Autentisering FaceID eller Fingerprint. Fingerprint, PIN-kod eller lösenord. Fingerprint, PIN-kod eller Iris.
  Användning Fungerar ihop med NFC-terminaler, köp i appar men även köp i webbläsaren Safari. Fungerar ihop med NFC-terminaler, köp i appar men även köp i webbläsaren. Fungerar med NFS, magnetiska band eller EMV-terminaler. Kan även användas för köp i appar.
  Kort Kredit- och debit kort inklusive presentkort. Kredit- och debit kort inklusive presentkort. Kredit- och debit kort inklusive presentkort.
  Banker Ett brett utbud av banker. Ett brett utbud av banker. Ett brett utbud av banker inklusive PayPal.

  Jämförelse över de tre topp-appar för kreditkortsbetalningar

  Vilken av dessa som just du ska välja beror på dina användningsbehov, enheten som du äger för närvarande samt tillgängligheten för just din region. För iOS användare så har du egentligen ett val, nämligen Apple Pay. Apple användare tenderar att vara ganska inbitna fans vilket innebär att de knappast behöver övertygas om att använda sig av just Apple Pay.

  Å andra sidan så tvingas alla de som använder Android att nyttja Google Pay. Samsung ägare kan dock välja mellan Samsung Pay och Google Pay. Faktum är att det fungerar idealt att ha båda dessa installera på din enhet. Viktigt dock att nämna är att du måste sätta en av dessa till primär och den andra till sekundär.

  Topp-appar

  Som du förstår så baseras valet primärt på enheten som du för närvarande äger i fråga samt huruvida du är hängiven till antingen Apple eller Android. Resten kommer sekundärt eftersom du praktiskt taget blir tvingad att använda en specifik app oavsett vad. Dock så fungerar alla apparna väldigt bra vilket innebär att oavsett enheten som du använder dig av så kan du helt enkelt inte välja fel.

  Utforska Sveriges lånelandskap med oss, din pålitliga jämförelsetjänst. Med 20,000 användare varje månad och över 30 års samlad erfarenhet, hjälper vi dig hitta de bästa lånen och ger insikter om budgetering och investeringar. Starta din väg mot smartare ekonomiska beslut.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden