Resurs Gold

Med Resurs Gold får du ett säkert och flexibelt kreditkort som alltid är redo. Med säkra betalningar online och sms-kvitton har du full kontroll på vad som händer med ditt kort. Räntefri delbetalning i 6 månader och en inbakad reseförsäkring skapar extra värde. Du kan välja att lägga till en betalförsäkring som är bra att ha om du skulle bli plötsligt sjuk eller arbetslös.

Med kortet får du bonuspoäng på varje köp, även när du betalar räkningar eller tar ut kontanter. Samla poäng tillsammans med andra i familjen och hämta ut poängvaror i shoppen.

Du kan även koppla ditt kort till Apple Pay och Google Pay för att smidigt betala med din mobiltelefon.

Bonus och cashback

Ett bra lojalitetsprogram är en stor fördel med Resurs Gold. När du handlar med kortet får du en extra fördel genom att få bonus tillbaka. Varje krona du spenderar med kortet ger dig 0,5 poäng. Ju mer du handlar desto fler poäng läggs ihop på ditt saldo. Du samlar även poäng när du betalar dina räkningar med kortet, eller tar ut kontanter. Dessutom får du 10 000 poäng i välkomstpresent vid ditt första köp med kreditkortet.

Poängen kan du använda till presentkort, upplevelser av olika slag och en stor mängd andra produkter. Du hittar alla produkter enkelt i den välfyllda poängshoppen.

Försäkringar

Kompletterande reseförsäkring

Ditt kort är laddat med en reseförsäkring som täcker hela familjen, vilket är bra ifall du skulle råka ut för oförutsedda händelser. Exempelvis om flyget skulle bli försenat eller om något bagage försvinner längst vägen.

Reseförsäkringen blir aktiv om du betalar minst 75 % av resans kostnad med ditt Resurs Gold. Såklart får du även bonuspoäng på dessa inköp.

Betalförsäkring

Det här är en tilläggsförsäkring du kan köpa till. Denna betalförsäkring täcker din avbetalning i upp till 12 månader. Den kan vara bra att ha om du skulle bli oväntat arbetslös eller sjukskriven. Den gäller även om du blir inlagd på sjukhus i mer än 5 dagar.

Kreditgränser och ränta

Med Resurs Gold har du en räntefri kredit i upp till 60 dagar. Om du inte betalar din nyttjade kredit inom denna tidsram så kommer ränta att adderas.

Spannet för den effektiva räntan är mellan 3,85 % och 27,14 %.

Avgifter för Resurs Gold

Årsavgiften för ett Resurs Gold är 245 kronor och ger dig tillgång till ett av världens mest nyttjade betalmedel. Det tillkommer även en aviavgift på 39 kr/månad.

Med låga avgifter och hög säkerhet fungerar detta kort perfekt och är gångbart oavsett om du är utomlands eller behöver extra kontanter.

Valutapåslag

När du gör utlandsköp läggs ett valutapåslag på 1,97 % på köpet.

Uttagsavgift

Kontouttag debiteras med 2,97 % (lägst 35 kr/uttag).

Överföringar via blankett kostar 3,95 % av beloppet (lägst 35 kr/uttag)

Extrakort

Ett extrakort kostar endast 50 kr.

Betala räkningar

När du betalar dina räkningar med kortet debiteras 1 % av beloppet.

Aviavgift

Resurs Bank skriver ingenting om aviavgift specifikt, men de tar ut en administrativ avgift på 39 kr varje månad, något som kan likställas vid aviavgiften.

Krav

När du ansöker om Resurs Gold anger du en önskad kreditgräns, ditt personnummer och din kontaktinformation. Beroende på din ekonomiska status och den kreditgräns du angivit får du besked direkt om ansökan beviljas. Du måste vara 18 år gammal och inte vara arbetslös eller ha några betalningsanmärkningar.

Om Resurs Bank

Resurs Bank har flera kreditkort på marknaden och är verksamma i hela Norden. Fokusområdet är att skapa effektiva, säkra och smarta betalningslösningar och finansieringslösningar för både privatpersoner och företag. Resurs Bank är ledande inom konsumentkreditmarknaden i Norden och har idag cirka 6 miljoner privatkunder.

Fördelar:
  • Bonus på allt du handlar
  • 6 månaders räntefri delbetalning
  • Reseförsäkring ingår
Nackdelar:
  • Uttagsavgift
  • Bonuspoäng kan bara nyttjas i deras poängshop

Villkor

  • Du måste ha fyllt 18 år
  • Svensk medborgare
  • Fast månadsinkomst
  • Inga betalningsanmärkningar

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden