re:member flex

re:member flex är ett populärt kreditkort med en reward-funktion som kan ge dig upp till 25 % rabatt hos mer än 300 olika webbutiker. Kortet har ingen årsavgift och väljer du att betala minst 50 % av resan med kortet får du en kompletterande reseförsäkring.

Du kan även koppla ditt kort till Apple Pay eller Samsung Pay för att smidigt betala med din mobiltelefon.

Bonus och cashback

re:member flex är perfekt för dig som gillar att handla på nätet. Företaget samarbetar med över 300 butiker på nätet, hos vilka du får upp till 25 % rabatt på dina köp. Dessa rabatter får du tillgång till genom att handla via re:member reward-program.

Du kan även använda ditt re:member flex som ett bensinkort. Tankar du på någon av Preems bemannade stationer så får du nämligen 15 öre rabatt per liter bränsle. Denna rabatt syns inte direkt när du tankar men redovisas och dras av på din månadsfaktura.

Försäkringar

De flesta kreditkort har olika försäkringar som antingen ingår eller kan köpas till för en mindre summa, och re:member flex är inget undantag. Kortet kommer med flera förmånliga försäkringar, varav vissa är tillägg.

Kompletterande reseförsäkring

När du betalar minst 50 % av din resa med ditt re:member flex kreditkort får du och dina familjemedlemmar en kompletterande reseförsäkring. Den täcker det mesta av det som inte täcks av din hemförsäkring:

 • Avbeställningsskydd
 • Resestartskydd
 • Missat anslutningsflyg
 • Försening av allmänt färdmedel vid avresa
 • Bagageförsening
 • Kapitalbelopp om olycksfall skulle inträffa
 • Självriskskydd
 • Självriskeliminering för hyrbil
 • ID-stöld

Trygghetspaketet

Trygghetspaketet är en försäkringspaket du kan teckna till en extra kostnad av 129 kr/år. I paketet har re:member valt att kombinera alla sina populäraste försäkringar till en enda:

 • Evenemangsavbeställning – Upp till 10 000 kr. Gäller om du blivit sjuk, drabbats av en olycka eller om något oförutsett hänt i ditt hem.
 • Allriskförsäkring – Om du använder ditt re:member flex för att betala produkter som kostar minst 1 000 kr får du automatiskt en allriskförsäkring för dessa (gäller ej mobiler och datorer). Den täcker kostnaden för om produkten skulle gå sönder.
 • 90 dagars prisgaranti – Köper du en vara med ditt re:member flex och hittar samma vara till ett lägre pris någon annanstans inom 90 dagar får du tillbaka mellanskillnaden från re:member (gäller upp till 5 000 kr).

Betalningsskydd Plus

Betalningsskydd Plus är en betalningsförsäkring som träder in om du skulle bli sjukskriven 50 % eller mer i minst 30 dagar i följd, eller uppsagd på grund av arbetsbrist och står helt utan arbete under minst 30 dagar i följd. Den gäller också om du skulle drabbas av plötslig sjukdom eller dödsfall.

Detta skydd kan ersätta dig med 12,5 % av skulden du har på skadedagen och kan maximalt ersätta hela den existerande skulden. Om du har en kreditskuld på 20 000 kr kommer du alltså få 2 500 kr/mån i maximalt 8 månader. Skyddet kostar 0,6 % av ditt skuldsaldo varje månad. Har du ingen skuld kostar försäkringen dig alltså inget.

Kreditgränser och ränta

Hur hög kredit som går att få på ditt re:member flex kreditkort är individuellt och beror på hur din totala betalningsförmåga ser ut. Den högsta krediten som kan beviljas på detta kort är 120 000 kr. Räntan sätts individuellt och varierar mellan 9,74 – 24,74 %. Här finns alltså en bra möjlighet att få låg ränta om du har en ordnad ekonomi.

Avgifter

re:member flex kommer helt utan årsavgift, vilket gör att du slipper det dåliga samvetet över att du ”måste” använda kortet eftersom du inte betalar för att ha det. Istället kan du låta kortet hänga med i plånboken och använda det så ofta – eller sällan – du har lust.

Valutapåslag

Valutapåslaget, det vill säga den kostnad som adderas på alla köp du gör med kortet när du är utomlands, ligger på 1,75 %. Det finns både kreditkort som har högre, såväl som lägre valutapåslag än så. re:members valutapåslag ligger alltså på en medelnivå.

Uttagsavgift

Uttagsavgiften ligger på 3 %, eller minst 35 kr per uttag, både i Sverige och utomlands. Det gör att det lämpar sig bäst för den som föredrar att betala med kort framför kontant.

Extrakort

Vill du skaffa ett extrakort som till exempel din sambo eller ditt barn kan använda så är årsavgiften även för detta kort helt gratis och det är kostnadsfritt att beställa det. Alla transaktioner redovisas dessutom per kort, men på en och samma faktura.

Betala räkningar

Kortet kan, under förutsättning att kreditutrymme finns tillgängligt, användas för betalning av räkningar hos andra betalningsmottagare eller för överföring till bankkonto. En sådan transaktion behandlas som ett kontantuttag.

Aviavgift

Vid e-faktura tillkommer ingen aviavgift, vill du istället ha en pappersfaktura tillkommer en avgift på 39 kr.

Krav

För att beviljas ett re:member flex kreditkort måste du vara över 20 år, ha en årsinkomst på minst 100 000 kr och inte ha några betalningsanmärkningar.

Om re:member

re:member är en modern betallösning som erbjuder både kreditkort och privatlån. Bakom varumärket står EnterCard, ett samarbete mellan Swedbank och brittiska Barclays Bank. Kreditkortet var först i Europa med en app som använder fingeravtryck vid inloggning och målet är att alltid kunna erbjuda innovativa betalningslösningar.

Fördelar:
 • Mastercard – världens mest accepterade kreditkort
 • Fri årsavgift, även för extrakort
 • Kompletterande reseförsäkring
 • Rabatt hos över 300 webbutiker
 • Låg lägsta ränta
Nackdelar:
 • Rekommenderas ej för kontouttag
 • Möjlighet till hög ränta

Villkor

 • Minst 20 år gammal
 • Årsinkomst på minst 100 000 kr
 • Inga betalningsanmärkningar

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden