MoreGolf

Om Kreditkortet MoreGolf

MoreGolf Mastercard, är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och Entercard. Det är mer än bara ett betal- och kreditkort. Det är ett kort designat för dig som är passionerad om golf, som erbjudanden unika förmåner och bonusar på alla dina köp.

Bonus och Cashback

Som innehavare av MoreGolf Mastercard får du bonus på varje krona du spenderar. För varje 1 000 kr du lägger ut, samlar du 10 000 bonuspoäng, vilket motsvarar 100 kr. Detta innebär att kortet inte bara understödjer din passion för golf, utan även ger dig ekonomiska fördelar för dina dagliga utgifter.

Kreditgränser och Ränta

Kortet erbjuder en tydlig och transparent räntestruktur. Med en kreditränta på 19,64 % (gällande från 2023-11-01) och en effektiv ränta på 20,22 % vid användning av e-faktura, är det viktigt för dig att vara medveten om de ekonomiska konsekvenserna av att använda krediten.

Avgifter

Valutapåslag

För dig som reser ofta är valutapåslaget på 1,65 % relevant att notera, speciellt vid betalningar i utlandet.

Uttagsavgift

Kontantuttag kostar 3 % av det uttagna beloppet, men inte mindre än 45 kr per uttag. Detta är en viktig faktor att tänka på om du ofta behöver kontanter.

Extrakort

Information om möjligheten att skaffa extrakort saknas, vilket kan vara relevant för dig som vill dela kortet med familjemedlemmar.

Betala räkningar

Att använda kortet för att betala räkningar kan vara praktiskt, men kom ihåg att räntor och avgifter kan tillkomma.

Aviavgift

En avgift på 35 kr per pappersfaktura tillkommer, men e-faktura är avgiftsfri. Detta uppmuntrar till en mer digital och miljövänlig användning av kortet.

Krav

Kortet kommer med tydliga villkor och ångerrätt. Det är viktigt att du förstår avtalet och dess varaktighet. Samarbetet mellan Svenska Golfförbundet och Entercard Group AB, under tillsyn av Finansinspektionen, ger en extra trygghet.

Slutsats: MoreGolf Mastercard erbjuder unika förmåner för dig som är golfentusiast, kombinerat med attraktiva bonusar och cashback på alla dina köp. Medan dess räntor och avgifter är i linje med marknaden, bör du noggrant överväga dina utgiftsvanor och betalningsförmåga. Sammantaget är detta kort ett utmärkt val för dig som vill integrera din hobby med din ekonomiska hantering.


Fördelar:
 • Bonus vid varje köp
 • Bonuscheckar
 • 15 öre/l drivmedel rabatt hos Preem
 • Rabatt på golfutrustning
 • Rabatt hos golfklubbar
Nackdelar:
 • Måste vara medlem för att få MoreGolf
 • Hög uttagsavgift

Villkor

 • Medlem i en svensk golfklubb som ansluter till Svenska Golfförbundet
 • Minst 20 år
 • Mer än 125 000 kr i årsinkomst
 • Fast inkomst sedan 6 månader

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden