Freedom Finance

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Godkänner många ansökningar
  • Erbjuder prisgaranti
  • Förstklassig kundservice
  • Bra hemsida och information
  • Perfekt kundomdöme
  • Godtar betalningsanmärkningar
  Nackdelar:
  • Tro oss, vi har letat...

  Popularitet

  Många känner till Freedom Finance och deras tjänst, vilket också märks på statistiken som vi samlat på Sverigekredit. Denna låneförmedlare är överlag ganska populär bland våra användare och det är vi heller inte förvånade över. Om man jämför Freedom Finance med andra låneförmedlare så håller de en hög nivå.

  Godkända ansökningar

  Freedom Finance godkänner normalt lika många ansökningar som t.ex Lendo och Compricer. De brukar godkänna mer än vad de flesta andra långivare av privatlån gör. Statistiken från den senaste månaden visar en positiv trend där många får sina ansökningar godkända.

  Trygghet och Service

  Tryggheten kan vi inte annat än ge maxpoäng för. Varumärket i sig är stort, välkänt och gediget samt att de kontinuerligt blir betygsatta genom Truspilot, där de har högsta möjliga betyg (Perfekt) från sina kunder. På Freedom Finance hemsida finns bra information om din säkerhet och integritet samt vad beträffar själva tjänsten så är även den informationen komplett.

  Servicen är häpnadsväckande jämfört med många andra kreditbolag och banker i branschen. Du kan när som helst, dygnet runt, alla dagar ringa till Freedom Finance och få hjälp av deras kundtjänst, som dessutom är väldigt trevlig och behaglig. Om du inte skulle vilja kontakta dem direkt så finns all tänkbar information på hemsidan och det är enkelt att hitta den information man söker.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren hos Freedom Finance är förmånliga och samtidigt sunda. Du kan ansöka om ett lån trots att du har betalningsanmärkningar och ändå ha god chans att bli beviljad, under förutsättning att din ekonomi är stabil i övrigt. Freedom Finance samarbetar med ett 20-tal stora banker och kreditbolag som ställer olika krav, vilket gör att de nästan alltid kan presentera ett förslag som passar dig.

  Direkt när du besöker hemsidan så utstrålar det kvalitet, vilket också är korrekt, för få kreditbolag och banker håller så hög nivå på sin tjänst och sin verksamhet. Det är enkelt att ansöka och att förstå hur allt fungerar hos Freedom Finance, bara genom att spendera ett par minuter på hemsidan. Dessutom erbjuder de prisgaranti, som innebär att du får 999 kr av Freedom Finance om du får ett billigare låneerbjudande någon annan stans.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden