Collector

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Framgångsrikt bolag
  Nackdelar:
  • Undermålig information
  • Ej populära på Sverigekredit
  • Godkänner få ansökningar
  • Stängt på helger
  • Skickar utbetalningskort

  Popularitet

  Collector har enligt statistiken inte varit ett givet alternativ hos Sverigekredits användare. Det är förvånansvärt få användare som valt att klicka sig till Collector och en förklaring kan vara att Collector inte flitigt marknadsför sitt privatlån.

  Godkända ansökningar

  Vid mätning av statistiken kan vi se att det krävs ca 240 besök hos Collector från våra användare för att det ska leda till ansökningar och ett (1st) godkänt lån. Detta är en av de absolut lägsta siffrorna bland samtliga långivare på Sverigekredit, samtliga kategorier. Det blir med andra ord väldigt lågt betyg här.

  Trygghet och Service

  Collector är ett mycket framgångsrikt finansbolag som siffermässigt går fantastiskt bra. Vi har inga särskilt dåliga erfarenheter av Collector och som kund kan du med säkerhet känna dig trygg. Om du inte har ditt bankkonto hos Swedbank så skickar Collector ut ett utbetalningskort på lånebeloppet till din adress, vilket vi finner ytterst märkligt. Minusbetyg för detta.

  Servicen hos Collector är tyvärr inte branschens vassaste. Kundservice har stängt på helger och våra erfarenheter är att servicepersonalen inte riktigt förstår begreppet ”Serviceminded”. Vi upplever att Collector lägger mer fokus på företag än sina privatkunder.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren hos Collector är likvärdiga med de flesta andra långivare som erbjuder privatlån. Du ska vara minst 22 år och maximalt 77 år för att hinna återbetala lånet innan du fyller 79 år. Du får inte ha betalningsanmärkningar och du måste ha en årsinkomst om minst 120.000 kr.

  När det gäller kvalitet så finns det några saker Collector behöver jobba på. Hemsidan är överlag bra men saknar viktig och avgörande information. Det finns t.ex ingen information om aviavgift, utan den informationen får du först tillsammans med ditt låneavtal. Det dumma med detta är att din lånekostnad kan öka med 4200 kr om du väljer pappersfaktura på 10 års löptid.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden