Säkerfinans

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Tryggt bolag bakom varumärket
  • Mycket måna om sina kunder
  • Bra och tydlig hemsida
  Nackdelar:
  • Ej utbetalning på helger
  • Godtar ej betalningsanmärkningar

  Popularitet

  Säkerfinans har visat ganska hög popularitet och detta är en effekt som vi ofta ser hos nya långivare då många kunder blir nyfikna och gärna vill låna pengar av dem. Statistiken visar dock att varumärket inte når upp riktigt till de populäraste långivarna och därför blir det ett betyg något över medel här.

  Godkända ansökningar

  Starten av Säkerfinans var försiktig och bolaget håller en hög nivå på sin kreditgivning. Därför är det generellt något färre som får sina ansökningar godkända hos långivare. Den senaste tiden har dock Säkerfinans visat positiv utveckling och vi bedömer att chanserna är ganska goda för de flesta.

  Trygghet och Service

  Vi har ingen anledning att tro annat än att Säkerfinans är en trygg långivare inom smslån, speciellt eftersom varumärket ägs av samma företag som Snabbfinans. Vår erfarenhet av bolaget är mycket bra och vi vet att de är måna om sina kunder. Vi känner oss trygga med att rekommendera Säkerfinans och därför ger vi ett bra betyg här.

  Vi vet med säkerhet inte ännu vilken nivå av service Säkerfinans kommer erbjuda, men de kommer med all säkerhet att vara i klass med Snabbfinans. Detta innebär i så fall mycket god service under vardagar, men tyvärr kommer de i så fall inte finnas tillgängliga på helger, varken för kundtjänst eller utbetalningar.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren är likvärdiga med Snabbfinans och det är vi inte förvånade över. Du måste vara minst 20 år, inte ha några betalningsanmärkningar och du måste tjäna minst 150.000 kr per år för att få låna pengar. Vi vet att bolaget bakom Säkerfinans är försiktiga, både för sin egna och för sina kunders skull.

  Bolaget bakom Säkerfinans håller hög kvalitet och du ansöker om lån utan att en registrering hos UC görs. Hemsidan är ännu inte komplett när det kommer till information, men vi förutsätter att den kommer utvecklas efter hand. Eftersom vi ännu inte har samlat statistik eller erfarenhet kring Säkerfinans så kan vi inte uttala oss om kvaliteten, mer än att storebror Snabbfinans håller hög kvalitet.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden