Snabbfinans

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Populär långivare på Sverigekredit
  • Högt maxbelopp
  • Bra information på hemsidan
  Nackdelar:
  • Förhållandevis hårda villkor
  • Godtar ej betalningsanmärkningar
  • Bara kundtjänst på vardagar

  Popularitet

  Vår erfarenhet av Snabbfinans är att det alltid varit ett ganska populärt kreditbolag och det visar även statistiken från våra användare. Faktum är att Snabbfinans alltid varit ett av de 10 populäraste kreditbolagen av sin form på Sverigekredit. Sedan lanseringen av bolagets nya varumärke, Säkerfinans, har dock statistiken sjunkigt drastiskt, vilket visar att bolaget satsar mer på sitt nya varumärke.

  Godkända ansökningar

  Det är som sagt en hel del användare på Sverigekredit som väljer att ansöka hos Snabbfinans. Trots detta så godkänner de betydligt färre ansökningar om att låna pengar än vad genomsnittet gör, vilket sänker deras betyg när det kommer till godkända ansökningar. Även här tror vi att det nya varumärket Säkerfinans har en inverkan.

  Trygghet och Service

  Vi har bra erfarenhet av Snabbfinans och vet att det ligger ett sunt företag bakom varumärket. Bolaget är stabilt och Snabbfinans är duktiga på att informera sina kunder, både om tjänsten, om låneformen och om riskerna med den. Snabbfinans har även vad dom kallar för ”lånordboken” och är en samling med artiklar som förklarar allt som man behöver veta om lån och krediter.

  Snabbfinans är en hjälpsam långivare men tyvärr så är de inte lika tillgängliga som många andra kreditbolag i branschen. Kundtjänsten är endast öppen på dagtid under vardagar och på helgerna har de stängt, vilket sänker betyget något här.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren är förhållandevis tuffa hos Snabbfinans och kanske är det därför som de inte godkänner fler ansökningar än de gör. Du måste vara 20 år, tjäna minst 150.000 kr per år och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Även om villkoren är hårda jämfört med andra långivare så tycker vi ändå inte att de är omotiverade. Snabbfinans använder sig utav Bisnode Kredit AB, så det går att låna utan UC hos den här kreditgivaren.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden